MOTOROLA G9 PLAY takuu 6.10.2022 asti voimassa sininen

Saatavuus:

Varasto loppu


149,00 

Varasto loppu

MOTOROLA G9 PLAY takuu 6.10.2022 asti voimassa sininen

Uusi Moto G9 -puhelin antaa sinulle voimaa tärkeisiin asioihin. Teho teräville ja uskomattoman yksityiskohtaisille valokuville jopa hämärässä 48 MP: n kolmoiskamerajärjestelmällä. 2 päivän akun ansiosta enemmän virtaa päivien ajan. Ja teho kaikkiin suosikkisovelluksiisi ja muuhun superherkän prosessorin ansiosta, joka ei koskaan hidasta sinua.

Erinomainen reaktiokyky tekoälyn avulla

Tunne kuinka puhelimesi reagoi jokaiseen kosketukseen, napautukseen ja pyyhkäisyyn kahdeksanytimisen Qualcomm® Snapdragon™ 662 -suorittimen ja 4 Gt RAM-muistin ansiosta.


48 Mpx^1 kolmoiskamerajärjestelmä.

Ota terävämpiä kuvia hämärässä, eloisia otoksia öisin, kauniisti sumennettuja muotokuvia ja uskomattoman yksityiskohtaisia lähikuvia Quad Pixel -teknologian tarjoamalla kolmoiskamerajärjestelmällä, hämäräkuvauksella ja f/1,7 aukolla, joka päästää enemmän valoa sisään.


6,5″ Max Vision HD+ -näyttö

Uppoudu peleihin ja elokuviin ultraleveällä näytöllä, joka maksimoi katselualueesi.


64 Gt sisäänrakennettu tallennusasema

Nyt sinun ei tarvitse enää huolehtia tallennustilan loppumisesta. Säilytä valtavia määriä valokuvia, musiikkia ja videoita tilavassa sisäänrakennetussa tallennusasemassa.


Oma Google Assistant -painike

Käynnistä Google Assistant helposti moto g9:n sivussa olevalla painikkeella.


Suojaus- ja tietoturvaominaisuudet

Puhelimen taakse piilotetun sormenjälkilukijan ansiosta sormenjälkesi toimii salasanasi, ja vettä hylkivä muotoilu suojaa puhelintasi sisältä ja ulkoa.

Etukam
Tuotetunnus (SKU): 4707 Osasto:

SHOPPING CART

close