Lenovo V130 14″ i5-7200U 8GB 256GB SSD

Saatavuus:

Varasto loppu


549,00 

Varasto loppu

Tuotetiedot

Kannettava V130- tietokone 14”:n näytöllä tarjoaa tehokasta suorityskykyä kuvioidussa ja leimatussa kotelossa, joka huokuu modernia tyyliä. Sen ohussa ja vakuuttavassa muotoilussa on ohjauslevy yhdessä osassa ja sarana, joka avautuu 180 astetta – tämä on aivan loistava yhteystyölle. Intelin® tehokas teknologia antaa sinun olla tuottava, samalla kuin parantunut turvallisuus suojaa tärkeitä tietojasi. Ja koska laite painaa vain 1,55 kg, niin voit ottaa se kätevästi mukaasi minne haluat.

 

IT-ylläpidon unelma

Kannettava V130- tietokone pienemmille yrityksille on erittäin kevyt ottaa mukaan, koska se painaa vain 1,55 kg – silti se on tarpeeksi tehokas ja siinä on 14” FHD-näyttö vaihtoehtona. Tietokone, jonka avulla on helppo työskennellä missä tahansa olitkin. JA 30 WHR-akun avulla lisävalintana pikalataustekniikka auttaa lisäämään tuottavuutta – koska laitetta latautuu 50%:n asti ainoastaan 30 minuutissa. Saat lisäksi 6 tuntia akun kestoa yhdellä latauksella. Tässä kannettavassa tietokoneessa on korkea tietoturva Trusted Platform Modulella (TPM), joka yhdessä Windows 10 Pro Bitlockerin avulla salaa tiedostosi ja salasanasi. Ja kameran suoja varmistaa, että se todellakin on pois päältä silloin kun niin haluat – ja näin hakkerit eivät voi vakoilla sinua.

 

 

 

Tietokone, joka on todella vakuuttava!

Heijastamattomuus käsitellyllä lisävalintaisella FHD-näytöllä saat vahvoja visuaalisia kokemuksia, huolimatta siitä minkä parissa työskentelitkään. Saa projektisi valmiiksi. Ole luova. Katso filmejä. Näyttö voidaan avata 180 astetta, jotta voit helposti jakaa informaatiota, sekä tehdä yhteistyötä muiden kanssa tai yksinkertaisesti työskennellä tietokoneen kanssa sellaisesta kulmasta, mikä tuntuu parhaimmalta sinulle. Ja Dolby Audio™- stereokaiuttimilla voit kuunnella mitä vain milloin vain ja saada äänen, joka on vähintään yhtä hyvä kuin kuvakin.

Ajattele konttorihuoneen ulkopuolelta

V130:n täysikokoinen, ergonominen näppäimistö on suunniteltu olevan mukavan tuntuinen ja tarkka. Siinä olevan suuren ohjainlevyn avulla voit entistä helpommin olla tuottava huolimatta siitä missä olitkaan – ilman hiirtä – ja muotoilu näyttää todella ohuelta yhdessä ainoassa palassa. Tämä näppäimistö on lisäksi roiskeita kestävä, jotta voit saada hommasi tehtyä ilman, että sinun tulisi huolehtia pienistä arkipäivän onnettomuuksista.

 

 

Rakennettu yrityksiä varten, testtu elämää varten

V-sarjan kannettavia tietokoneita testataan usein, kun niiden luotettavuutta ja kestävyyttä testataan, jotta ne toimivat ongelmitta useita vuosia eteenpäin. Niiden tulee kestää arkipäivän normaaleja iskuja, tärinöitä ja kulumista. Valmistaja testaa saranan eliniän, tuulettimen luotettavuuden, kuinka tietokone toimii eri työskentelylämpötiloissa, sekä paljon muuta. Tiedämme, että PC voi vaikuttaa tuloihisi, niin haluamme myös varmistaa, että V130 kestää. Pitkään.

Anna assistenttisi hoitaa raskaat työt

Jos sinulla on Windows 10 Pro V130- kannettavassa, niin saat oman Cortana-nimisen assistentin. Sinun ei enää tarvitse etsiä tiedostojasi, kuviasi tai kokousvarauksiasi – anna Cortanan vain tehdä työ puolestasi! Ja kun integroit Cortanan kalenterisi kanssa, niin sinun ei tarvitse enää muistaa tiedostojen nimiä. Voit etsiä niitä ulkoapäin, kenen kanssa työskentelitkään.

 

 

 

 

Aina valmiina.

Tiedämme, kuinka tärkeää datasi on sinulle. Sen vuoksi V130 sisältää myös Trusted Platform Modulen (TPM), joka toimii yhdessä Windows 10 Pro Bitlockerin kanssa. Yhdessä salaamme kaikki tiedostosi ja salasanasi. Lisäksi tässä kannettavassa tietokoneessa on verkkokamerasi päällä suoja – joten voi olla aina varma, ettei kukaan vakoile sinua.

Tuotetunnus (SKU): 3245 Osasto:

SHOPPING CART

close