käytetty Sony Xperia X 32GB, takuu 1kk

Saatavuus:

Varasto loppu


69,00 

Varasto loppu

Sony Xperia älypuhelimessa on pelkistetty muotoilu hieman pyöristetyillä reunoilla. Puhelimen 5,5 tuuman HD -näyttö tarjoaa miellyttävän katseluelämyksen valokuville, videoille ja muulle mediasisällölle. Valokuvat tallentuvat teräväpiirtoisena 13 megapikselin kameralla. Xperia L1 suorituskyvystä vastaavat neliydinprosessori ja 2 GB keskusmuisti.

Kamerat. Puhelin on varustettu kahdella kameralla. Takakannen pääkamerassa on 13 megapikselin tarkkuus, jolla tallennat tarkkoja kuvia näyttävissä väreissä. Erillisen kamerapainikkeen ansiosta saat tallennettua yllättävätkin hetket laadukkaiksi valokuviksi. Etukamerassa on 5 megapikselin tarkkuus laadukkaille selfie-kuville ja videokeskusteluihin.

Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmän avulla voit tehdä entistä enemmän samanaikaisesti. Nauti sovellusten viiveettömästä moniajosta, siirry sujuvasti sovelluksesta toiseen ja työskentele tehokkaasti jaetulla näytöllä. Voit päättää sovelluskohtaisesti mitä ilmoituksia vastaanotat ja valita niiden tärkeysjärjestyksen.

Suorituskyky. Älypuhelimessa on tehokas neliydinprosessori ja 2 GB keskusmuisti, jotka varmistavat vakaan suorituskyvyn vaativillekin sovelluksille. Mitä enemmän käytät Xperia L1 älypuhelinta, sitä älykkäämmäksi se tulee. Puhelin oppii käyttötottumuksesi ja luo oikopolut automaattisesti suosikkisovelluksillesi. Aktivoimalla SmartCleaner-ohjelman puhelin kerää ja poistaa automaattisesti ei-toivotut tiedostot, jotka hidastavat sen toimintoja.

Akku. Tehokkaassa 2620 mAh akussa riittää virtaa koko päiväksi yhdellä latauksella ja jopa 11 tunniksi puheluille.

Muut ominaisuudet:
– Bluetooth 4.2
– Google Cast
– Nopea NFC-pariliitos
– USB tyyppi-C -yhteensopivuus

Tuotetunnus (SKU): 1660 Osasto:

SHOPPING CART

close