ONEPLUS 7 PRO 256GB SININEN

Saatavuus:

Varasto loppu


679,00 

Varasto loppu

Näe sulavuus.
6,67 tuuman Fluid AMOLED -näyttö OnePlus 7 Pro:ssa on tähän saakka edistynein näyttömme. Koe vertaansa vailla oleva sulavuus ja selkeys 90 Hz:n virkistystaajuuden ja QHD+-tarkkuuden myötä.

QHD+-tarkkuus
Koe korkearesoluutioinen näyttö 90 Hz:n virkistystaajuudella, joka on suunniteltu esittelemään sisältösi dramaattisella selkeydellä.

Reunasta reunaan kaareutuva muotoilu
Näyttö kaareutuu reunojen yli vangiten huomion ja tarjoten mukaansatempaavan katselukokemuksen.

Screen Unlock
Päivitetty näytön lukituksen avausteknologia varmistaa, että voit avata OnePlus 7 Pro -puhelimesi lukituksen luotettavasti vain 0,21 sekunnissa.

90 Hz:n virkistystaajuus.
Jokainen napautus, pyyhkäisy ja näppäimen painallus tuntuu viiveettömältä ja vaivattomalta maailman ensimmäisen 90 Hz:n virkistystaajuudella toimivan AMOLED-näytön ansiosta.

Kamera joka hetkeen.
Ikuista elämää upouusilla tavoilla 48 MP:n pääkameralla, ultra wide angle -laajakulmalinssillä ja 3x optisella zoomilla. Älykkään taustan tunnistuksen ja uuden Nightscape 2.0 -teknologian yhdistävä OnePlus 7 Pro on henkilökohtainen valokuvastudiosi.

Ultra Wide Angle -laajakulmalinssi.
Ikuista laajoja näköaloja uudella Ultra Wide Angle -laajakulmalinssillä, joka on suunniteltu lisäämään valokuviesi alaa jopa 48 %:lla.

3x optinen zoom.
Ota yksityiskohtaisia kuvia myös kauempaa kolminkertaisella optisella zoomilla.

Suurempi akku, parempi lataus.
4000 mAh:n akku antaa virtaa helposti yli päiväksi, ja Warp Charge -teknologiamme saattaa OnePlus 7 Pro:n lähtövalmiiksi vain 20 minuutissa.

Lataus pelaamisen aikana.
Puhelimen sammuttaminen lataamisen ajaksi on historiaa Warp Charge 30 -latauksen myötä. Eristämällä lataamisen aikana syntyneen lämmön puhelin säilyy viileänä ja nopeana, joten akun vähäisen varauksen ei tarvitse tarkoittaa, että peli on ohi.

Vaivattoman tehokas.
Koe todellinen nopeus jopa 12 Gt:n RAM-muistin, Qualcomm® Snapdragon™ 855 -mobiilialustan ja jopa 256 Gt:n tallennustilan kautta. Laitteistomme ja ohjelmistomme tuottavat yhdessä kokemuksen, joka on kaiken aikaa Fast and Smooth.

Voittamisen voimaa.
Huippuluokan 7 nanometrin suorittimen esittelevä Qualcomm® Snapdragon™ 855 tarjoaa 45 %:n suorituskyvyn parannuksen sen edeltäjiin nähden.

256 Gt tallennustilaa ja UFS 3.0
Uusi UFS 3.0 -tallennustilateknologia toimii 79 % nopeammin kuin tavallinen tallennustila tehden sovellusten avaamisesta, tiedostojen lataamisesta ja tiedonsiirrosta aiempaa nopeampaa.

Nestejäähdytysjärjestelmä
Nestejäähdytyskerros pitää puhelimesi viileänä jopa kesken kuumimman pelisession.

Löydä viihde uudelleen.
Koe musiikki, elokuvat ja pelit aivan uudella tavalla ja vie heittäytyminen uudelle tasolle tehokkaiden kaksoisstereokaiuttimien ja upouuden Haptic Vibration -moottorin avulla.

Dual stereo speakers
Dolby Atmos -teknologiaa hyödyntävät uudet dual stereo speakers -kaiuttimet tekevät vaikutuksen selkeällä ja tehokkaalla äänellä, joka vie kuuntelukokemuksen uusiin ulottuvuuksiin.

Haptic Vibration -moottori
Jokainen kosketus tuntuu tehokkaammalta tähän saakka edistyneimmän värinäjärjestelmämme ansiosta. Hienovaraiset värinät auttavat ohjaamaan kirjoittamista, ja puhelin sykkii pelien intensiteetin mukana.

Fnatic-tila.
Dominoi pelejä Fnatic-tilan avulla. Hankkiudu kaikista häiriöistä eroon ja nauti keskeytymättömästä ja mukaansatempaavasta pelaamiskokemuksesta.

Ensiluokkainen jälki.
OnePlus 7 Pro luotiin ensiluokkainen laatu mielessä. Sen kaarevista ja saumattomista lasikaarteista upeaan 6,67 tuuman Fluid AMOLED -näyttöön saakka ulottuva ammattitaitoinen jälki on silminnähtävissä ja käsinkosketeltavissa.

Mukava pidellä kädessä
OnePlus 7 Pro on kaunis sekoitus voimaa ja vaikuttavia ominaisuuksia, jotka on pakattu ohueen ja huoliteltuun muotoon, joka istuu täydellisesti kämmeneesi.

Korkealuokkainen jälki.
Koe lasimuotoilu, joka muuntuu visuaalisesti erilaisissa valaistuksissa ja säilyttää kauneutensa läpi vuosien käytön.

Yksinkertainen ohjelmisto ja vaivaton käyttökokemus.
Pyrimme tekemään käyttökokemuksestasi intuitiivisen ja sujuvan, minkä vuoksi kehitimmekin ohjelmiston, joka on helppo ymmärtää ja yksinkertainen käyttää. Päivitetyt navigointieleet mahdollistavat pääsyn kaikkiin suosikkisovelluksiin ja -palveluihin yhdellä pyyhkäisyllä.  

Tuotetunnus (SKU): 2983 Osasto:

SHOPPING CART

close