Nokia 6.1 32Gb/3 musta käytetty takuu 1kk

Saatavuus:

Varasto loppu


79,00 

Varasto loppu

 Nokia 6.1 -älypuhelin on tehty kestämään. Puhelimen alumiinirunko on hiottu yhdestä metallipalasta, ja Corning Gorilla Glass -näytönsuojalasi ei helpolla hajoa. Suoratoista mediaa Full HD -resoluutiolla selkeältä ja väririkkaalta 5,5-tuumaiselta IPS-näytöltä. Surffaile sovelluksissa ilman viivettä tai hidastelua 3 GB keskusmuistin, Snapdragon 630 -prosessorin ja Android 8 Oreo -käyttöjärjestelmän ansiosta. Älypuhelimessa on myös mahtava 16 megapikselin takakamera Zeiss-optiikalla sekä 8 megapikselin etukamera täydellisten selfieiden ottamiseen.

Kestävä rakenne: Yhtenäisen alumiinirungon ja erittäin kestävän Corning Gorilla Glass -lasin ansiosta Nokia 6.1 kestää erinomaisesti päivittäisessä käytössä.

Takakamera: Nokia-älypuhelimen takakamerassa on 16 megapikselin, Zeiss-optiikka ja kaksisävysalama, jotka varmistavat korkean tarkkuuden kaikille kuville. Videot tallentuvat 4K-tarkkuudalla.

Etukamera: Etukannen 8 megapikselin kamera soveltuu erinomaisesti videopuheluihin ja selfie-kuvien ottamiseen. Dual-Sight-tilassa voit kuvata samanaikaisesti etu- ja takanäkymää. Voit jakaa molemmat taltioimasi hetket suoraan Facebook Liveen tai YouTube Liveen.

Ääntä unohtamatta: Älypuhelimessa on kaksi mikrofonia, jotka toistavat puheen ja tallentavat videoiden äänen korkealla laadulla.

Näyttö: 5,5 tuuman IPS-näytön Full HD -resoluution ansiosta näet kaiken sisällön upeilla väreillä. IPS-tekniikka varmistaa kuvalle suuren kontrastin, laajan katselukulman ja erinomaisen värientoiston.

Suorituskyky: Vaihda sovelluksesta toiseen lennossa ja pelaa lempipelejäsi ilman viiveitä. 3 GB keskusmuisti ja Qualcomm Snapdragon 630 -kahdeksanydinprosessori takaavat tehokkaan suorituskyvyn ja sovellusten nopean latauksen.

Android 8.0 Oreo ja Android One: Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmän avulla voit päättää sovelluskohtaisesti, mitä ilmoituksia vastaanotat, ja valita niiden tärkeysjärjestyksen sekä merkkiäänen. Se myös antaa sinun vaimentaa kaikki ilmoitukset haluamallesi ajanjaksolle. Oreo myös suojaa puhelintasi viruksilta ja tietomurroilta reaaliaikaisella turvaskannauksellaan. Android One tarjoaa kaiken tarvitsemasi ilman mitään turhaa helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. Säännölliset suojauspäivitykset ja kahden vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset takaavat sen, että puhelimesi ja Android One pysyvät turvassa. Voit hyödyntää myös muita Googlen-ominaisuuksia, kuten Google Assistantin optimointia.

Muut ominaisuudet:
– 3000 mAh akku
– 32 GB sisäistä muistia
– Micro-SD-korttipaikka tukee jopa 128 GB muistikortteja (toimii myös Dual-SIM-korttipaikkana nano-SIM-kortille)
– Cat. 4 mobiili 4G-yhteys (jopa 150/50 Mbps tiedonsiirtonopeus)
– Kaksikaistainen WiFi-n, Bluetooth 5.0
– Yhden kosketuksen NFC-pariliitos
– A-GPS, GLONASS, Beidou -paikannuspalvelun tuki
– Käännettävä USB-C 2.0 -portti lataukseen ja tiedonsiirtoon
– 3,5 mm kuulokeliitäntä

Tuotetunnus (SKU): 3606 Osasto:

SHOPPING CART

close