Nokia 4.2 Musta

Saatavuus:

Varasto loppu


199,00 

Varasto loppu

Nokia 4.2 -älypuhelin on varustettu kestävällä 3000 mAh akulla sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmällä. Erillinen Google Assistant -näppäin on suunniteltu helpottamaan päivittäistä elämää.

Kosketusnäyttö
Nokia 4.2 -älypuhelimessa on 5,71-tuumainen TFT-kosketusnäyttö HD+-resoluutiolla (720 x 1520 pikseliä) ja 19:9-kuvasuhteella. Näyttöä peittää kaunis 2.5D-lasi, ja sen yläreunassa on pieni lovi etukameralle.

Kamerat
Älypuhelimessa on takana kaksoiskamera, jossa on 13 megapikselin kenno sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Takakamera on varustettu kaksivaiheisella tunnistuksella ja LED-salamavalolla. 8 megapikselin etukamera mahdollistaa selfie-kuvien ottamisen lisäksi puhelimen lukituksen avaamisen kasvojentunnistuksen avulla.

Android 9.0 Pie
Nokia 4.2 -älypuhelimessa on Googlen Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä. Ota kaikki irti puhelimesta sen mukautuvan akun ja Digital Wellbeing -ominaisuuksien avulla. Saat Nokia 4.2 -puhelimelle vähintään kahden vuoden ohjelmistopäivitykset, sillä puhelin on osa Android One -ohjelmaa.

Prosessori ja muisti
Nokia 4.2 -älypuhelin on varustettu Snapdragon 439 -kahdeksanydinprosessorilla, jossa on 2.0 GHz kellotaajuus ja 3 GB RAM-muistia. Puhelimen 32 GB sisäinen muisti on laajennettavissa microSD-muistikortin avulla 400 GB asti. Prosessori ja muisti tarjoavat reilusti tehoa jokapäiväiseen käyttöön sekä tilaa kuville, vidoille ja musiikille.

Akku
3000 mAh akku tarjoaa käyttöaikaa koko päiväksi.

Muut ominaisuudet:
– Sormenjälkilukija
– microUSB-liitäntä lataamiseen
– GPS-, A-GPS-, GLONASS- ja Beidou-geopaikannusteknologiat
– Wi-Fi b/g/n, VoWiFi
– LTE-mobiilidatayhteys, VoLTE
– Qualcomm aptX -teknologia mahdollistaa laadukkaan Bluetooth-äänen
– Bluetooth 4.2

Myyntipakkaus sisältää:
– Nokia 4.2 -älypuhelin
– Laturi
– USB-johto
– Pikaopas
– SIM-työkalu

Takuu 24kk

Tuotetunnus (SKU): 1869 Osasto: Avainsana tuotteelle

SHOPPING CART

close