Käytetty Lenovo Tab E10 10,1″ tablet 16 GB WiFi (musta), takuuta 23.6.2022 asti.

Saatavuus:

Varasto loppu


99,00 

Varasto loppu

Lenovo Tab E10 -tabletti tuo verkossa olevan sisällön ja viihteen koko perheen ulottuville. Laitteessa on kirkas 10,1 tuuman IPS-näyttö ja kaksi kaiutinta.

  • 10,1″ HD IPS -näyttö
  • Android 8.1 Oreo, Android Go
  • Kaksi etukaiutinta

Lenovo Tab E10 -tabletti mahdollistaa videoiden, pelien, ja elokuvien katselun yksityiskohtaisella kuvanlaadulla ja elokuvateatterimaisella äänenlaadulla. Ohut ja kevyt laite on helppo kuljettaa mukana laukussa.

Tarkka kuva
10,1 tuuman kosketusnäyttö käyttää IPS-paneeliteknologiaa ja antaa kuville vahvat kontrastit, realistiset värit sekä takaa laajan katselukulman 1280×800 HD resoluutiolla.

Mukaansatempaava ääni
Tabletissa on kaksi Dolby Atmos -teknologialla varustettua kaiutinta, jotka tekevät kuuntelukokemuksesta erittäin mukaansatempaavan.

Prosessori
Tabletin Qualcomm Snapdragon 212 -neliydinprosessori on kellotettu 1,3 GHz taajuudelle erinomaisen suorituskyvyn ja sovellusten sujuvan moniajon takaamiseksi matalalla virrankulutuksella. Prosessorin tehoa vahvistaa 1 GB keskusmuisti.

Tallennus
Sisäistä 16 GB flash-tallennusta voidaan helposti laajentaa käyttämällä Micro SD -muistikorttia.

Kamerat
Laitteen takakamerassa on 5 MPix resoluutio still-kuville sekä automaattinen tarkennus. Etukameran 2 MPix resoluutio mahdollistaa selkeät videopuhelut.

Akku
Sisäänrakennettu Li-pol-akku antaa 6 tuntia käyttöaikaa netin selaamiseen. Lepotilassa akku kestää yli kuukauden.

Android 8.1 Oreo ja Android Go edition
Käyttöjärjestelmän avulla voit päättää sovelluskohtaisesti, mitä ilmoituksia vastaanotat, ja valita niiden tärkeysjärjestyksen sekä merkkiäänen. Se myös antaa sinun vaimentaa kaikki ilmoitukset haluamallesi ajanjaksolle. Lisäksi Oreo suojaa puhelintasi viruksilta ja tietomurroilta reaaliaikaisella turvaskannauksellaan. Android Go on optimoitu vähentämään prosessorin kuormitusta. Se tarjoaa kevyemmät versiot suosituista sovelluksista ja vähentää mobiilidatan kulutusta.

Liitännät
– WiFi-n, Bluetooth 4.2
– Micro SD -muistikorttipaikka
– GPS/GLONASS-geopaikannuksen tuki
– Micro USB 2.0 -portti lataamiseen ja langattomiin liitäntöihin
– 3,5 mm audiominijakki

Tuotetunnus (SKU): 4470 Osasto:

SHOPPING CART

close