HONOR 8A 32GB KULTA

Saatavuus:

Varasto loppu


128,00 

Varasto loppu

6,09” Kokonäyttökokemus Yläreunan pyöreän loven ja erittäin kapean kehyksen ansiosta 6,09” näytön näyttö-runko-suhde on huikeat 87%. Näyttö suodattaa sinistä valoa vähentäen silmien rasittumista pitkäaikaisesta käyttämisestä (TÜV Rheinlandin sertifioima). Sormenseurantatoiminnalla laitteen käyttö on helppoa yhdellä kädellä. 

Minimalistinen pyöreä näyttölovi 
Etukamera ja tärkeät etunäytön sensorit ovat pakattuna vain 3,2mm kapeaan yläreunan loveen. Avaa laitteesi helposti kasvojentunnistuksella joka tunnistaa kasvot myös pimeässä. Kasvojentunnistus tunnistaa täsmällisesti 1 024 eri kasvojenpiirettä. 

Virtatehokas prosessori ja 3020mAh akku takaavat käytön koko päiväksi 
Kahdeksanytiminen 2,3GHz prosessori takaa tehokkaan toimivuuden myös peleissä ja videoissa. Lisäksi suuri 3020Mah akku, EMUI-käyttöliittymän älykkäät virtasäästöominaisuudet ja virtatehokas prosessori takaavat että akku kestää pitkään. 

TuplaSIM + erillinen muistikorttipaikka 
Honor 8A:sta löytyy 2 SIM-korttipaikkaa sekä erillinen Micro-SD korttipaikka. Korttipaikka tukee jopa 512 GB:n ulkoista muistikorttia johon mahtuu helposti 10 000 kappaletta ilman heikentyvää laatua. Laite tukee myös VoLTE HD-puheluita. 

13 MP:n valovoimainen kamera: Kristallinkirkas yökuvausominaisuus 
13 MP:n takakamera f/1,8-aukolla päästää sisään enemmän valoa taaten erinomaiset yökuvat ja todenmukaisen taustan syväterävyyden. Laitteen 8 MP:n etukamera kaunistaa älykkäästi selfieitäsi. Näin jopa kaikista arkisimmat kuvat näyttävät upeilta! 

Seuraavalle tasolle viety äänenvoimakkuus – äänitykki taskussasi! 
Honor 8A:n edeltäjien kehutut kaiuttimet nyt entistä parempina tarjoten jopa 30% paremman äänenvoimakkuuden edeltäviin versioihin verrattuna. 

Tyylikäs kahden pintamateriaalin runko 
Honor 8A takapuolen design on näyttävä yhdistäen sileän mattamaisen ja jo aiemmista Honor laitteista tutun klassisen kirkkaan designin.

Tuotetunnus (SKU): 1903 Osasto: Avainsana tuotteelle

SHOPPING CART

close