Apple iPad Air 10.5″ Wi-Fi 64GB Silver (2019)

Saatavuus:

Varasto loppu


499,00 

Varasto loppu

Apple iPad Air 10.5" Wi-Fi 64GB Silver (2019) 

  • 10,5" Retina-näyttö (2224 x 1668)
  • A12 Bionic -siru ja Neural Engine
  • 64 Gt tallennustila
  • 8 MP kamera, 7 MP FaceTime etukamera
  • Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0
  • Touch ID sormenjälkilukija

iPad Air jossa on Applen A12 Bionic -siru ja Neural Engine. Siinä on 10,5" Retina-näyttö True Tone -ominaisuudella. Korkealaatuiset kamerat ja edistynyt liitettävyys. Toimii yhdessä Apple Pencil ja Smart Keyboard -lisälaitteiden kanssa. Se painaa alle puoli kiloa ja on vain 6,1mm ohut.

Kaikki mitä tarvitset alle puolessa kilossa

Upea 10,5" Retina-näyttö mahdollistaa työnteon matkan päällä ja tekee iPadista erittäin helposti mukana kulkevan. Sen rakenne on erittäin ohut ja kevyt ja siinä on edistykselliset langattomat yhteydet. Sen 10 tuntia kestävän akun ansiosta iPad Air sopii koko päivän käyttöön yhdellä latauksella.

Huipputason suorituskyky jolla teet kaiken kerralla

A12 Bionic -siru ja Neural Engine mahdollistaa täysin uudenlaisen voiman ja älykkyyden. Siru käyttää reaaliaikaista koneoppimista. Se antaa sinun nähdä kuvat, pelit ja lisätty todellisuus täysin uudella tavalla. Kaikella tällä suorituskyvyllä voit editoida vidoita, luoda esityksiä, suunnitella 3D-malleja ja suoratoistaa lempiohjelmiasi. Voit myös tehdä nämä kaikki asiat kerralla.

Upea 10,5" Retina-näyttö

Mukaansatempaava Retina-näyttö jossa on True Tone ja rikkaat värit. Se antaa sinun nähdä kuvat, videot ja pelit värikylläisinä ja aidon yksityiskohtaisina. Korkea kirkkaus mahdollistaa kuvan selkeän näkyvyyden missä tahansa olosuhteissa. True Tone säätää näytön kirkkautta automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaan.

Yhteensopiva Apple Pencilin ja Smart Keyboard -näppäimistön kanssa

Uusi iPad Air on yhteensopiva Apple Pencilin kanssa, joka antaa sinun kirjoittaa ja piirtää näytöllä aivan kuin käyttäisit oikeaa kynää. Smart Keyboard antaa sinun käyttää iPadia täysikokoisella näppäimistöllä. Kirjoita muistiinpanoja ja pitkiä tekstejä matkan päällä. Näppäimistö toimii myös näyttösuojana iPadille. Apple Pencil ja Smart Keyboard myydään erikseen.

Tuotetunnus (SKU): 2077 Osasto: Avainsana tuotteelle

SHOPPING CART

close