Samsung S20 FE 5G, 6/128Gb, 12+ 12+ 8Mpix, 6.5″ 120 Hz, 4500mAh, Snapdragon 865

Saatavuus:

Varasto loppu


Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Galaxy S20 FE sisältää S20-sarjan tärkeimmät ja halutuimmat toiminnot, jotta yhä useampi voisi nauttia todellisen premium-puhelimen tunnusta. Kolmen ammattilaistason kameran avulla puhelin voi ikuistaa kaiken, aina laajoista näkymistä pieniin yksityiskohtiin. Suuren valoherkkyyden ansiosta kuvista tulee tarkkoja myös pimeässä. Pelaa ja striimaa huippulaadulla nopean 120 Hz:n näytön ansiosta. Ja koe akku, jossa riittää virtaa koko vuorokaudeksi ja pidemmäksikin. Galaxy S20 FE:ssä on tietenkin valmius ultranopealle 5G-verkolle.

Kuvaa maailma omalla tavallasi. Ota ammattilaislaatuisia kuvia ja videoita suoraan jaettavaksi. Älykkään ja tehokkaan tekoälyn ansiosta kaikki onnistuu helposti.

Kolme kameraa kaikkiin eri hetkiin. Telekamera vie sinut lähelle – 30x Space Zoomin ja 3x optisen zoomin avulla. Valovoimainen pääkamera (f/1.8) takaa erinomaiset kuvat pimeässä ja 123 asteen ultralaajakuvakamera ikuistaa kuvat ihmissilmää vastaavalla tavalla. Voit lisätä kuvien syvyyttä tekemällä taustasta epäterävän bokeh-tehosteella.

30x Space Zoom ja 3x optinen zoomi vievät sinut lähelle. Galaxy S20 FE:n avulla voit ikuistaa asioita, jotka muilta jäävät huomaamatta. 30x Space Zoom ja 3x optinen zoomi mahdollistavat kaukana tapahtuvien asioiden salamannopean tallentamisen.

Hyviä kuvia heikossakin valaistuksessa. Galaxy S20 FE:ssä on erittäin valoherkkä kamera. Saat siis teräviä kuvia myös hämärässä. Suuren aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen yhdistelmän ansiosta Galaxy S20 FE voi kuitenkin päästää muita vaihtoehtoja enemmän valoa sisään.

Kun otat yhden kuvan, kamera ottaa 14. Sinä voit ottaa yhden kuvan ja antaa kameran ottaa monta. Anna tekoälyn valita automaattisesti 5–14 parasta kuvaa kyseisestä hetkestä. Et siis joudu ottamaan kuvasarjoja, kun kamera hoitaa sen halutessasi puolestasi.

5G-valmis, tietenkin. Luomalla yhteyden 5G-verkkoon voit striimata elokuvia aiempaa paremmalla laadulla, ladata verkkoon videoita salamannopeasti sekä pelata ilman melkein minkäänlaista nykimistä. Galaxy S20 FE 5G:ssä on 5G-valmius.

Aiempaa nopeampi ja tehokkaampi. Puhelimen teho riippuu monista eri tekijöistä. Galaxy S20 FE:ssä on yksi Samsungin kaikkien aikojen tehokkaimmista ja nopeimmista suorittimista. Se ei kuitenkaan yksin riitä tekemään puhelimesta nopeaa ja tehokasta. Myös käytössä olevalla ohjelmistolla on merkitystä, ennen kaikkea käyttökokemuksen kannalta. Galaxy S20 FE:ssä on myös monia ratkaisuja, jotka sekä parantavat nopeutta että lisäävät akkukestoa ja saavat muistin toimimaan tehokkaammin. Samsung valmistaa itse suurimman osan puhelimissaan käytetyistä osista, minkä vuoksi se voi myös optimoida niiden käyttökokemuksen ja kapasiteetin. Sen voi huomata Galaxy S20 FE:n sulavuudessa ja pitkässä käyttöajassa.

120 Hz – nopea näyttö ja etulyöntiasema peleissä. Nopea näyttö luo mukavan tunteen, jota on vaikea kuvailla. Mutta kun nopeaa näyttöä on kerran kokeillut, on vaikea enää tyytyä vähempään. Sivujen ja sovellusten välillä siirtyminen käy aiempaa pehmeämmin. Pelaajille nopeus tarkoittaa etulyöntiasemaa, etenkin yhdessä supernopean kosketusvasteen kanssa. Galaxy S20 FE:n näyttö on kaksi kertaa Galaxy S10:n näyttöä nopeampi.

Akkukesto. Galaxy S20 FE:ssä on tehokas 4500 mAh:n akku. Puhelimen kestävyyteen vaikuttaa kuitenkin muukin kuin akku. Sekä RAM-muisti että suoritin ovat tehokkaampia, mikä vähentää virrankulutusta. Galaxy S20 FE:ssä on käytetty Samsungin uusinta pikalataustekniikkaa, mikä tarkoittaa sitä, että akun voi ladata puoliksi täyteen 30 minuutissa.

Voimaa voittaa, työskennellä ja ajatella. Galaxy S20 FE tarjoaa sinulle riittävää tehoa vaativissa peleissä pärjäämiseen. Tehosta on hyötyä myös raskaissa töissä sekä moniajoissa.

Tilaa enemmälle. Galaxy S20 FE -mallissa on 128 gigatavua muistia, mikä on paljon. Niissä on myös paikka microSD-kortille, jolloin muistia voi lisätä jopa 1 teratavulla.

Näe enemmän. Galaxy S20 FE:n näyttö kattaa suurimman osan puhelimen pinnasta. Näyttö on suuri, mutta itse puhelin ei. Voit nauttia videoista ja kuvista puhelimella, joka sopii mukavasti käteen. Sovelluksiin ja toimintoihin pääsee helposti käsiksi, ja voit sijoittaa pikakuvakkeet siten, että usein käyttämäsi asiat ovat aina käden ulottuvilla.

Veden- ja pölynkestävä. Galaxy S20 FE on tietenkin veden- ja pölynkestävä IP68-luokituksen mukaisesti. Se tarkoittaa sitä, että se kestää upottamisen veteen jopa 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajan.

Samsung Knox takaa tietoturvan. Galaxy S20 FE:ssä on Samsung Knox, joka suojaa arvokkaita tietojasi ja muistojasi. Kaikkia videoita, kuvia, tiedostoja ja tietoja. Tietoturva suojaa sekä laitteisto- että ohjelmistotasolla niin, että vain sinä pääset käsiksi omiin tietoihisi.

Samsungin avoin maailma. Samsung edustaa avoimuutta ja avoimia alustoja. Uusi Galaxy S20 FE toimii hyvin yhteen sekä Samsungin että muiden valmistajien verkkoon yhteydessä olevien laitteiden ja palveluiden kanssa. Samsung Galaxy S20 -sarjan avulla olet osa avoimempaa maailmaa!

Tekniset tiedot:

 • Prosessori: Snapdragon 865
 • Käyttöjärjestelmä: Android 10
 • Näyttö: 6,5″ – sAMOLED FullHD+ Infinity-O -näyttö, 1080×2400, 120Hz
 • Takakamerat: 12MP (2PD, OIS, F1.8, 1.8 μm) (pääkamera), 12MP (F2.2, 1.12μm) (ultralaajakulmakamera), 8MP (3x, F2.4, 1.0 μm) (telekamera)
 • Etukamera: 32MP wide (FF, F2.2, 0.8μm)
 • Muisti: 128 Gt tallennustila, 6 Gt RAM, microSD -muistikorttipaikka 1 Tt asti
 • Yhteydet: Wi-Fi 802.11ax(No 6G)/b/g/n/ac MIMO, BT 5.0, USB3.2 Gen
 • NFC: kyllä
 • IP-luokitus: IP68
 • Muuta: Optinen sormenjälkitunnistin / Dual SIM / Dolby Atmos / Sound by AKG / Samsung Knox
 • Akku: 4500 mAh, 25W pikalataus, 15W nopea pikalataus, Wireless Powershare
 • Mitat: 159,8 x 74,5 x 8,4 mm, 193g
Tuotetunnus (SKU): 4633 Osasto:

SHOPPING CART

close