SAMSUNG GALAXY TAB A7 10.4″ 4G LTE+ Wi-fi 32GB (2020)

Saatavuus:

Varastossa


318,00 

Poista

Uusi Samsung Galaxy Tab A7 tarjoaa reilusti Samsungin innovaatiovoimaa kohtuuhintaan. Tämä tabletti on yksinkertaisesti luotettava ja turvallinen. Muotoilu on Samsungin huippumalleista tuttua – ohut kehys terävän ja värikylläisen näytön ympärillä. Turvallisuudesta huolehtivat Samsung Kids ja Knox. Samsungin läheinen yhteistyö suosittujen suoratoistopalvelujen Netflixin, Spotifyn ja YouTuben kanssa varmistaa, että viihde on entistäkin helpommin sormiesi ulottuvilla. Suuren akun ansiosta tabletin käytöstä voi nauttia pitkään latausten välillä.

  • Ohut ja tyylikäs muotoilu
  • Terävä 10.4″ näyttö ja neljä sisäistä AKG:n hienosäätämää kaiutinta, joissa on Dolby ATMOS
  • Suuri muisti ja pitkä akkukesto varmistavat tehon
  • Samsung Kids ja Knox tekevät käytöstä turvallista

Ikkunasi kohti maailmaa

Ohut muotoilu, vaikuttava viihdejärjestelmä ja erinomainen toimintakapasiteetti tekevät uudesta A7:stä monipuolisen laitteen arkeesi. Sukella suosikkisisältöösi ja jaa kaikki parhaat hetket helposti. Opi uutta, tutustu asioihin, luo yhteyksiä ja hae inspiraatiota.


Ohut. Tyylikäs. Hyvännäköinen.

Galaxy Tab A7 tekee vaikutuksen – se kääntää katseet ja tarjoaa mukaansatempaavia elämyksiä. Sopusuhtaiset mitat – vain 7 mm paksuus ja 10 mm:n kehys. Muotoilu on tyylikästä ja saatavana on kaksi väriä: Dark Gray ja Silver.

Viihteen ystäville – Et tarvitse elokuvalippuja

Kun kiinnostavaa sisältöä on aina tarjolla, tarvitset vain kätevän tabletin, jossa on terävä kuva ja täydellinen äänentoisto. Galaxy Tab A7:n leveä 10,4-tuumainen näyttö on kirkas ja sen neljä sisäistä kaiutinta luovat upean kuvan kanssa elokuvateatterimaisia elämyksiä.


Reilusti tehoa vaikuttaviin pelielämyksiin

Pelaa enemmän, odottele vähemmän. Nopea suoritin ja tehokas RAM-muisti varmistavat, että pelit latautuvat nopeasti ja pelaaminen sujuu ilman keskeytyksiä. Erittäin suurikokoinen 7 040m Ah:n akku (tyypillinen arvo) kestää koko päivän. Kun se vaatii latausta, käytettävissä on 10 W:n pikalataus, jolla akku on pian taas täynnä.


Tallenna enemmän tärkeitä hetkiä

Galaxy Tab A7:n 32 Gt:n tallennustila riittää monille suuren tarkkuuden kuville, videoille ja tiedostoille. Tallennustilaa voi myös lisätä microSD-kortilla jopa yhden teratavun verran. Tallenna enemmän tärkeitä hetkiä ja poista vähemmän.


Nauti YouTube Premium -sisällöstä

YouTube Premium ja Galaxy Tab ovat yhteistyössä, jotta voit katsella suosikkivideoitasi YouTubesta ilman häiriöitä. Voit nauttia YouTubesta ilman mainoksia ja ladata sisältöä katsottavaksi ilman verkkoyhteyttä. Saat myös käyttöösi YouTube Music -palvelun. Saat kahden kuukauden tilauksen ilmaiseksi ostaessasi Galaxy Tab A7:n.


Ole kiltti silmillesi

Jos näytön edessä vietetty aika väsyttää silmiä, voit kokeilla Dark Mode -tilaa, joka vähentää silmien rasitusta. Riippumatta siitä pidätkö Dark Moden päällä koko ajan vai käytätkö sitä vain ennen nukkumaanmenoa, silmäsi varmasti kiittävät. Sitä paitsi Dark Mode säästää akkuakin. Tilan saa helposti käyttöön ja pois käytöstä pikapaneelin kautta.


Kamera tallentaa hetkesi

Galaxy Tab A7:n kamera on valmiina tallentamaan tärkeät hetket heti jaettavaksi. Kamera sopii erinomaisesti upeiden muotokuvien ja kauniiden maisemien kuvaamiseen. Tabletin 8 Mp:n pääkameralla saat kuvattua muistosi eloisina, valoisina selkeinä.

Yhteyksissä kauempaakin

Galaxy Tab A7 ja Google Duo auttavat sinua pysymään yhteyksissä kaikkiin, joita et voi tavata. Riippumatta siitä, haluatko kuulla ystävän kuulumisia, jakaa tärkeitä hetkiä useammalle ystävälle tai pitää yhteyttä perheeseen, Galaxy Tab A7 luo yhteenkuuluvuutta, vaikka ette olisikaan yhdessä.


Lapsen ensimmäiset turvalliset askeleet digitaaliseen maailmaan

Samsung Kids auttaa vanhempia ohjaamaan lapsensa digitaaliseen maailmaan turvallisesti. Sen avulla voi pitää silmällä näytön edessä kuluvaa aikaa, sekä valita käyttöön sopivat sovellukset ja päättää kenen kanssa lapsi voi olla yhteyksissä. Käyttöraportit kertovat, mitä lapsi on tehnyt.

Tuotetunnus (SKU): 5300 Osasto:

SHOPPING CART

close