Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 4G + Wifi (32GB) Kulta

Saatavuus:

Varasto loppu


248,00 

Varasto loppu

Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 4G + wi-fi (32GB) Hopea

Saumaton metallimuotoilu Galaxy Tab A:n ohut runko on muotoiltu kestävästä ja tyylikkäästä metallista. Alle 470 gramman painoinen ja vain 7,5 mm paksu Galaxy Tab A on uskomattoman helppo ottaa mukaan kaikkialle. Ulkomitoiltaan se on edeltäjäänsä pienempi, mutta näytön koosta ei ole tingitty, sillä kotipainike on integroitu osaksi näyttöä.

Viihdekäyttöön suunniteltu 
Nauti selkeästä ja kirkkaasta katselusisällöstä edistyksellisen näytön ansiosta. 16:10 -kuvasuhde hyödyntää näytön pinta-alaa tehokkaammin elokuvia tai sarjoja katsottaessa. Kaksoisstereokaiuttimet Dolby Atmos 3D surround -äänentoistolla tekevät laitteesta todellisen viihdekeskuksen. 6150 mAh:n akku varmistaa, että virtaa riittää pitkään.

Oma sisältö jokaiselle perheenjäsenelle 
Galaxy Tab A tukee jopa kahdeksaa käyttäjäprofiilia, jolloin koko perhe voi käyttää samaa tablettia omiin suoratoisto- ja musiikkipalveluihinsa. Lasten Kids Mode tarjoaa turvallisia ja luovia pelejä.

Hallitse älylaitteita ja televisiota 
Voidaan liittää helposti Samsungtelevisioon Smartview-sovelluksella, jolloin tabletti voi toimia kaukosäätimenä tai peilata television sisältöä.

Enemmän muistia tarvittaessa 
Tabletissa on muistikorttipaikka, jolla saat tarvittaessa jopa 512 Gt lisätallennustilaa sisäisen muistin lisäksi. Muistikortin voi myös siirtää muihin laitteisiin.

Pakkauksessa 
Laturi ja sen johto, suomenkieliset ohjeet ja SIM-kortin poistotyökalu (koskee 4G-mallia). 

  • Takuu: 2 vuotta
  • Käyttöjärjestelmä: Android
  • Näytön koko: 10,1"
  • Tallennustila: 32GB
  • SIM-kortti: Kyllä
Tuotetunnus (SKU): 2743 Osasto:

SHOPPING CART

close