Käytetty Samsung Galaxy J6+ sininen 32gb takuu 1kk

Saatavuus:

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044


99,00 

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044

Galaxy J6+:ssa on lasimainen takakansi, joka vie muotokielen täysin uuteen ulottuvuuteen. Ergonominen muotoilu yhdistyy puhelimessa premium-luokan virtaviivaisuuteen ja ohueen tuntumaan. Laitteessa on 6 tuuman HD+ Infinity-näyttö, jonka suuri ruutu saa kaiken huomion, sillä reunukset ovat kapeat. J-sarjalaiset saavat myös Split Screen -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia kahdesta sovelluksesta samanaikaisesti. Laitteessa on lukituksen avaamista helpottava kasvojentunnistus sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkitunnistin, joka lisää tietoturvaa käyttömukavuudesta tinkimättä.

Galaxy J6+:ssa on 13 MP:n ja 5 MP:n kamerat yhdistävä Dual Camera, joka antaa käyttäjien ottaa näyttäviä kuvia bokeh-efektillä. Laitteen kaksoiskamera tukee myös Live Focusta, jolla kuvan terävyysaluetta voidaan säätää ennen kuvan ottamista tai sen jälkeen. Laitteessa on valovoimainen F1.9 objektiivi (13MP), joka varmistaa kirkkaat kuvat huonoissakin valo-olosuhteissa. Floating shutter -toiminto pitää huolen siitä, että kameralla on helppo ottaa kuvia yhdelläkin kädellä.

Laitteen Dolby Atmos -tuki tarjoaa kuuntelijan ympäröivän äänikokemuksen elokuvien katseluun ja suosikkimusiikin kuunteluun. Puhelimessa on 3,300 mAh:n akku, mikä on 10 % lisäys edelliseen sukupolveen verrattuna, joten käyttöaikaa riittää entistä enemmän. Power Saving mode -virransäästötila yksinkertaistaa kotinäkymää ja sulkee käyttämättömät taustasovellukset, kun tilanne sitä vaatii. Laitteessa on tehokas 1.4 Ghz:n Quad-core-suoritin, jolla raskaatkin tehtävät, kuten korkealaatuisten videoiden pyörittäminen, hoituvat ilman suurta akun kuormitusta.

Tuotetunnus (SKU): 4709 Osasto:

SHOPPING CART

close