SAMSUNG GALAXY A34 5G 128GB ÄLYPUHELIN

Saatavuus:

Varastossa


348,00 

SAMSUNG GALAXY A34 5G 128GB ÄLYPUHELIN

Tutustu ominaisuuksiin
Avainominaisuudet
6,6″ FHD+ AMOLED 120 Hz -kosketusnäyttö
48+8+5 Mpx kolmoiskamerajärjestelmä
5000 mAh akku,
 25 W pikalataus

Ominaisuudet
Samsung Galaxy A34 5G -älypuhelimen avulla voit nauttia kaikista suosikkisovelluksistasi, katsella kuvia ja paljon muuta. Suuressa 6,6 tuuman FHD+ Super AMOLED -näytössä on 120 Hz virkistystaajuus, joka tarjoaa sulavan käyttökokemuksen. Ota kuvia kolmoiskamerajärjestelmällä, joka on varustettu 48 megapikselin pääkameralla, optisella kuvanvakaimella ja 4K-videokuvausominaisuudella. Kahdeksanytimisen prosessorin ja 6 GB RAM-muistin ansiosta puhelimessa on runsaasti tehoa kaikkiin tarpeisiisi. Tallenna kaikki tiedostosi laajennettavalle 128 GB sisäiselle tallennustilalle ja nauti pitkäkestoisesta 5000 mAh akusta 25 W pikalatauksella.

Kosketusnäyttö
Suuren 6,6 tuuman Super AMOLED -kosketusnäytön ansiosta näet asiat hämmästyttävän tarkasti. Kosketusnäytössä on 2340 x 1080 pikselin FHD+-resoluutio, joka tarjoaa enemmän pystytilaa ja enemmän tilaa näytölle. 120 Hz virkistystaajuus tarjoaa sulavan vierityksen, sujuvat animaatiot ja vauhdikkaan pelikokemuksen. AMOLED-näyttöteknologia tarjoaa erittäin terävät kuvat, tarkan värintoiston ja hämmästyttävän kontrastin.

Kolmoistakakamera
Galaxy A34 5G -älypuhelimen kolmoiskamerajärjestelmän ansiosta elämäsi tärkeiden hetkien tallentaminen on entistä helpompaa. Puhelimessa on 48 megapikselin pääkamera ƒ/1.8 aukolla, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn hämärässä sekä teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia. Lisäksi optisen kuvanvakaimen ansiosta voit ottaa vakaita kuvia myös liikkuessasi. Vaikuttava pääkamera tallentaa jopa 4K-videota 30 FPS kuvataajuudella ja tarjoaa hidastettua HD-videota jopa 480 FPS kuvataajuudella erittäin sulavaan liikkeen takaamiseksi. 8 megapikselin ultralaajakulmakennon ansiosta saat helposti kaikki ystäväsi mahtumaan kuvaan, ja 5 megapikselin makrokameralla saat erittäin yksityiskohtaisia lähikuvia. Kaikista selfie-tarpeistasi on huolehdittu, sillä puhelimessa on myös 13 megapikselin etukamera ƒ/2.0 aukolla.

Suoritusteho ja tallennustila
Puhelimessa on tehokas kahdeksanytiminen MediaTek Dimensity 1080 -prosessori, joka tarjoaa runsaasti suorituskykyä kaikkiin päivittäisiin tarpeisiisi. Selaa sovelluksia, suoratoista teräväpiirtovideoita 5G-yhteyden avulla ja suorita moniajoa sovellusten välillä helposti 6 GB RAM-muistin ansiosta. Tallenna kaikki tiedostosi, valokuvasi ja videosi 128 GB sisäiseen tallennustilaan, jota voit helposti laajentaa jopa 1 TB asti MicroSD-kortin avulla.

Akku
Erittäin suuren 5000 mAh akun ansiosta saat tarpeeksi virtaa, jotta voit selata läpi päivän sosiaalisen median sovelluksia, suoratoistaa videoita ja paljon muuta. Puhelimen lataaminen on helppoa nopean langallisen 25 W pikalatausta tukevan USB-C-yhteyden kautta.

Muut ominaisuudet:
– USB-C 2.0 -lataus-/tiedonsiirtoportti
– Wi-Fi 5 (802.11ac)
– Bluetooth 5.2
– Näytön sisäinen sormenjälkitunnistin
– Stereokaiuttimet
– IP67 veden- ja pölynkestävyys
Myyntipakkaus

Tuotetunnus (SKU): 8613 Osasto:

SHOPPING CART

close