Samsung A42 5G, 4GB/128GB, 5000 mAh, 6.6″, 48mpix neloiskamera

Saatavuus:

Varastossa


278,00 

Poista

Miellyttävää nopeutta
Samsung Galaxy A42 5G:n teho riittää nykyajan korkeisiin vaatimuksiin. Nopean ja luotettavan 5G-yhteyden ansiosta esimerkiksi elokuvien ja videoiden striimaus, pelaaminen ja sisällön lataaminen käy vaikuttavan nopeasti, ja tehokkaan akun ansiosta virta ei lopu kesken runsaammassakaan käytössä.

Käyttövoimaa pitkään
Tehokkaan 5000 mAh:n akunansiosta voit jatkaa puhelimen käyttöä todella pitkään. Ja pikalaturin ansiosta sinun ei juurikaan tarvitse odottaa akun latautumista.

Tyylikäs ja kätevä
Galaxy A42 5G on sekä kaunis että mukava käytössä. Tunnusomainen kuviointi ja kiiltävä pinta antavat puhelimelle premium-tuntua – ja pyöristettyjen kulmien ansiosta siitä on erittäin hyvä pitää kiinni. Tarjolla on kolme perinteistä väriä: valkoinen, musta ja harmaa.

Mukaansatempaava näyttö
Galaxy A42 5G:ssä on 6,6 tuuman sAMOLED Infinity-U -näyttö, jonka ansiosta katselukokemus on mukaansatempaava – huolimatta siitä, katsotko sarjaa, selaatko kuvia vai pelaatko pelejä. Puhelin tarjoaa myös aiempaa enemmän tilaa monen sovelluksen samanaikaiselle käytölle.

Viisi huippukameraa
Galaxy A42 5G on varustettu viidellä huippukameralla, joiden avulla voit ottaa hyviä kuvia ja videoita olosuhteista riippumatta. Neljä takakameraa on sijoitettu neliön muotoon – peräti 48 Mp:n pääkamera, laajat maisemat ikuistava 8 Mp:n ultralaajakulmakamera, 5 Mp:n syvyyskamera Live Focus -toiminnolla sekä yksityiskohdat esiin nostava 5 Mp:n makrokamera. Lisäksi etupuolen 20 Mp:n selfiekameran avulla voit tarkentaa paremmin itseesi, huolimatta siitä, aiotko ottaa selfien vai soittaa videopuhelun.

Suurempi peliteho
Galaxy A42 5G -puhelin sopii erinomaisesti pelaamiseen ja striimaukseen. 5G-nopeuksien ansiosta viiveet voi unohtaa sekä graafisesti vaativissa peleissä että livepeleissä.

Ominaisuudet:
 – Nopea ja tehokas puhelin, joka vastaa nykyajan korkeisiin vaatimuksiin olla aina yhteydessä
 – Sisältää viisi huippukameraa, joiden avulla kuvista ja videoista tulee aiempaakin parempia
 – Suuri ja terävä näyttö – luotu äärimmäisen mukaansatempaaviin kokemuksiin

Tekniset tiedot:

Akku
Akun kapasiteetti: 5000 mAh

Kamera
Etukamera: 20 MP
Takakamera: 48 + 8 + 5 + 5 MP

Käyttöjärjestelmä
Mobiilikäyttöjärjestelmä: Android

Levyasema
Tallennuskapasiteetti: 128 GB

Näyttö
Näytön koko: 6.6″

Tuotetunnus (SKU): 4814 Osasto:

SHOPPING CART

close