ONEPLUS Nord CE 5G 8Gb / 128GB, 64Mpix, 4500mAh

Saatavuus:

Varasto loppu


Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Hieman enemmän kuin odotit.

Puhelimien suunnittelu on tasapainottelua korkealaatuisten materiaalien valinnassa ja rohkeutta ylittää odotukset. Olemme varmoja, että tunnet eron, kun nostat Nord CE 5G:n käteesi. Sen verhoten päällystetty mattapinta hylkii sormenjälkiä ja se on ohuin ja kevyin laitteemme OnePlus 6T:n jälkeen. Olemme silti saaneet siihen mahtumaan kaiken oleellisen, sekä lisänneet hieman ylimääräistä. Lisäksi kuulokeliitäntä on palannut.

Pidä huoli virrasta.

Nord CE 5G -puhelimessa on massiivinen 4 500mAh:n akku. Puhelimesi jaksaa siis käytössä pidempään.

Aika lentää Warp Charge 30T Plus -latauksella.

Suurempi akku ansaitsee vielä paremman laturin. Warp Charge 30T Plus parantaa virransiirtoa ja mahdollistaa Nord CE -akun lataamisen 0:sta 70%:iin vain 30 minuutissa.

Tavattoman upeita kuvia.

Nord CE 5G -puhelimessa on kolme kameraa, joista yksi on korkearesoluutioinen 64 MP:n pääkamera (16 megapikseliä enemmän kuin alkuperäisessä Nord-puhelimessa). Pääkameran suuri f/1,79-aukko auttaa sinua taltioimaan enemmän valoa ja yksityiskohtia myös hämärissä olosuhteissa. Jokaisen otoksen takaa löytyy joukko algoritmeja, jotka kokoavat kuvien parhaimmat elementit lopputuloksen selkeyttämiseksi. Tekoäly tulkitsee sen mitä näet kuvaruudussa ja säätää automaattisesti kameran asetuksia, kuten väriä, kontrastia ja valotusta. Näin syntyy loistavia ja eläviä kuvia.

Lisäksi sekä etu-, että takakamerassa on muotokuvatila, joka antaa sinulle entistä enemmän luovaa hallintaa. Säädä tarkennusta automaattisesti ja luo silmiä miellyttäviä bokeh-efektejä.

Tuo esiin yön parhaat puolet.

Yökuvatila vangitsee ja hallitsee älykkäästi useita valotuksia reaaliajassa, joka mahdollistaa terävien ja tarkkojen kuvien luomisen huonoissakin valaistusoloissa.

Ultralaaja, kun asiat muuttuvat ultra oudoiksi.

Miksi rajoittaisit itsesi vakio-kameralinssiin? Miksi joku ottaisi torkut katon päällä keskellä päivää? Emme tiedä. Mutta tämän tiedämme: 119° asteen ultralaajakulmalinssi auttaa sinua lisäämään enemmän yksityiskohtia jokaiseen kuvaan.

Selfie. Set. Go.

16 MP:n etukamera upeiden ja julkaisuvalmiiden selfieiden ottamiseen.

Aika keskittyä.

Sekä etu- että takakamerassa on muotokuvatila, joka antaa sinulle entistä enemmän luovaa hallintaa. Säädä tarkennusta automaattisesti ja luo silmiä miellyttäviä bokeh-efektejä.

Sujuvuus tulee vakiona.

Olipa kyseessä selaus, pyyhkäisy tai suoratoisto, 90Hz:n virkistystaajuus tarjoaa 50% enemmän visuaalista tietoa joka sekunti, mikä takaa kiehtovan ja sujuvan käyttökokemuksen.

Dragon nopeuttaa.

Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G -mobiilialusta hyödyntää sisäänrakennettua tekoälyä korkean tason prosessointiin, uskomattomaan grafiikkaan, sekä 5G-pilvipelaamiseen.

Astu 5G-maailmaan CE:llä.

Koe laajakaistaa suurempi nopeus Nord CE 5G:llä. Jopa 2,95 Gbps:n nopeudella voit ladata elokuvia, sarjoja ja huimia määriä Internet-meemejä vain muutamassa minuutissa.

OxygenOS 11

Nord CE 5G -puhelin toimii uusimalla OxygenOS-kokemuksella, joka perustuu Android 11 -käyttöjärjestelmään. Se tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia. Esim tekstiviestien kirjoittaminen ja osoitteiden hakeminen yhdellä kädellä on paljon helpompaa kuin aikaisemmin käyttöliittymän kalibroinnin ansiosta.

Tuotetunnus (SKU): 5790 Osasto:

SHOPPING CART

close