Käytetty, Samsung S9+ 64Gb, takuu 1kk

Saatavuus:

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044


333,00 

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044

  • 6,2" QHD+ sAMOLED -näyttö
  • 2 x 12 MPix kamera
  • 8 MPix etukamera
  • 64 Gt tallennustila
  • IP68-sertifioitu
  • 2.7GHz + 1.95GHz 8-ydinsuoritin
  • MicroSD, tuki 400Gt asti
  • Android 8.0 Oreo

 

Kamera. Uusin silmin nähtynä.

Kuvista on tullut tärkein viestintätapa. Otamme valokuvia ja kuvaamme videoita. Jaamme niitä sosiaalisessa mediassa – ystäville, kollegoille ja asiakkaille. Niiden avulla voimme kuvailla ja selittää, tai vain näyttää miten voimme.

 

Puhelimen kamera on siis ratkaisevassa asemassa viestintämahdollisuuksiemme osalta. Siksi Galaxy S9:n kamera on luotu uudestaan alusta alkaen. Halusimme luoda kameran, joka antaa enemmän mahdollisuuksia. Siksi haastoimme vanhat totuudet ja ajattelimme kaiken uudella tavalla.

 

Tuloksena on kamera, joka antaa enemmän mahdollisuuksia ottaa hyviä kuvia kaikenlaisissa valaistusolosuhteissa – erittäin heikosta valosta kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Voit aina tallentaa tärkeät hetket terävinä.

 

Voit kuvata super-slow motion -videoita (960 kuvaa sekunnissa), jolloin näet muuten huomaamatta jääviä yksityiskohtia.

 

Voit luoda persoonallisia emojikuvia omista kuvistasi ja lisätä animoituja efektejä. Niin saat keskusteluihin mukaan naurua ja sympatiaa.

 

Uusi Galaxy S9 on monin tavoin uutta luova

Puhelimen sisäiset stereokaiuttimet on kehitetty yhteistyössä AKG:n kanssa. Niiden avulla voit nauttia hyvästä äänentoistosta toisten kanssa missä tahansa.

Jos haluat kuunnella itseksesi, mukana seuraavat AKG:n kalibroimat kuulokkeet.

 

Nyt on myös helpompaa kokea omaa sisältöä muilla laitteilla, kuten katsella kuvia televisiosta tai työskennellä puhelimella isolla näytöllä käyttämättä tietokonetta.

 

Kehitämme teknologiaa voidaksemme tarjota suurempia elämyksiä.

 

 

Korkeita vaatimuksia vastaava työpuhelin

Samsung Galaxy S9 on erinomainen työpuhelin kaikille, jotka vaativat paljon toimivuudelta ja tietoturvalta. Uusiutunut kamera antaa mahdollisuuden dokumentoida monimutkaisia prosesseja ja tärkeitä tapahtumia. Kuvaus onnistuu kaikissa valaistusoloissa ja super slow motion -videoilla voi tallentaa tapahtumia, jotka jäävät paljaalla silmällä huomaamatta.

 

Samsung Knox – monitasoista tietoturvaa

Samsung Knox tarjoaa mobiileja ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Se tarjoaa taloudellisia etuja yhdistämällä käyttäjäystävällisen EMMjärjestelmän (Enterprise Mobility Management) kattavaan tietoturvaan sekä laitteisto- että ohjelmistotasolla. Samsung Knoxin avulla on helppo käsitellä laitteita, pitää mobiilidatan käyttö turvallisena ja antaa työntekijöille vapautta työntekoon.

 

Pölytiivis ja vedenpitävä

Riippumatta siitä oletko ulkona sateessa tai onko työympäristössäsi vettä, voit käyttää puhelinta juuri niin kuin haluat. Galaxy S9/S9+:n IP68-luokitus takaa, että puhelin selviää jopa 30 minuuttia 1,5 metrin syvyydessä.

 

MicroSD-korttipaikka

MicroSD-korttipaikan ansiosta voit laajentaa 64 Gt:n sisäistä muistia jopa 400 Gt:n muistikortilla (muistikortti myydään erikseen).

Säädettävä aukko
OTA UPEITA KUVIA KIRKKAASSA PÄIVÄNVALOSSA JA ERITTÄIN HÄMÄRÄSSÄ VALAISTUKSESSA. 

Säädettävä aukko (Dual Aperture) mukautuu valoon ihmissilmän tavoin. Kamera säätää aukon automaattisesti valon määrän mukaan. Kuvista tulee onnistuneita niin heikossa kuin voimakkaassa valaistuksessa, öisin ja päivisin.

Tuotetunnus (SKU): 3733 Osasto:

SHOPPING CART

close