Käytetty Samsung Gear S3 Frontier älykello

Saatavuus:

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044


Kuva uudesta tuotteesta.

149,00 

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044

Samsung Gear S3 Frontier kellon älykkäät tekniikat helpottavat arkeasi ja pitävät sinut aina ajan tasalla puhelimesi tapahtumista. Kellon muodot ja toiminnot on suunniteltu palvelemaan sinua eri tilanteissa ja ympäristöissä.

  • Veden- ja pölynkestävä
  • GPS, WiFi, NFC, Samsung Pay
  • Android 4.4., iOS 9 ja niitä uudemmat järjestelmät

Samsung Gear S3 Frontier älykellossa yhdistyvät toimiva muotoilu ja viimeisimmät teknologiat, jotka helpottavat arkeasi monin eri tavoin. Voit vastata puheluihin, lukea ilmoituksia, lähettää viestejä ja ohjata musiikin suoratoistosovelluksia suoraan ranteesta, puhelimeesi koskematta. Kellon GPS-paikannin mahdollistaa karttojen tarkastelun ulkona liikkuessasi ja pitää kirjaa liikunnasta. 4 gigatavun muistiin ladattua musiikkia voidaan kuunnella langattomasti Bluetooth-kuulokkeilla. Ajattoman tyylikäs Gear S3 kestää vettä, pölyä ja kylmää, joten voit käyttää sitä kaikkina vuodenaikoina.

Urheilullinen muotoilu. Gear S3 Frontier on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä (316L) ja se sekä näyttää, että tuntuu oikealta kellolta. Kellossa on urheilullinen muotoilu, joka toimii monissa eri tilanteissa ja ympäristöissä. Esiasetettujen kellotaulujen avulla voit vaihtaa älykellosi ulkonäköä helposti oman maun ja tilanteen mukaan.

Ranneke. Älykellon mukana toimitetaan kaksi eri kokoista, 22mm leveää ranneketta. Tämän lisäksi Samsung tarjoaa eri värisiä ja mallisia lisärannekkeita. Myös useimmat tavallisissa kelloliikkeissä myytävät rannekkeet ovat yhteensopivia.

Näyttö. Terävä 1,3 tuuman Super AMOLED -näyttö on suojattu äärimmäisen kestävällä Corning Gorilla Glass -lasilla, jossa on naarmuuntumaton pinta. Always-on-display -toiminnon avulla kellotaulun yksityiskohdat näkyvät myös näytön ollessa lepotilassa. Glove Mode -tilassa voit hyödyntää kellon kosketusohjausta myös hansikkaat kädessä.

Helppo käyttää. Yhdistä älykello älypuhelimeesi ja tarkista sähköpostisi. Käännä kellotaulua selataksesi pidempiä tekstejä, zoomaa karttaa tai hyppää kappaleiden yli helposti samalla kun kuuntelet lempimusiikkiasi. Sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimien ansiosta voit vastata saapuviin puheluihin myös silloin, kun puhelin ei ole kätesi ulottuvilla.

S Health. Gear S3 kerää aktiivisesti tietoa liikunnastasi ja on varustettu sisäänrakennetulla sykemittarilla. S Healt -sovellus antaa yksityiskohtaista tietoa ja pitkän aikavälin raportteja liikuntasuorituksistasi ja edistymisestäsi. Sisäinen GPS mittaa etäisyydet suoraan ranteesta, joten voit pitää helposti kirjaa juoksu- tai kävelylenkeistä ja muista liikuntasuorituksista.

Spotify. Lataa Spotify-sovellus älypuhelimeesi ja käytä Gear S3 -kelloa sovelluksen ja soittolistojen hallintaa. Tutustu Spotifyn laajaan musiikkitarjontaan ja suoratoista sisältöä WiFi-verkon kautta ilman puhelinta, esimerkiksi kuntosalin lähiverkossa. Huom! Spotify-suoratoisto WiFi-verkon kautta vaatii Spotify Premium -jäsenyyden.

Yhteensopivuus. Samsung Gear S3 Frontier -älykello on yhteensopiva Android 4.4:n sekä sitä uudempien järjestelmien kanssa, sekä iPhone 5:n tai uudempien mallien ja iOS 9.0:n ja sitä uudempien järjestelmien kanssa. Lisäksi laitteissa tulee olla vähintään 1,5 GB keskusmuisti. Huom. Apple Music suoratoistopalvelu ei ole saatavilla tähän malliin.

Kestävä rakenne. Älykello on sekä pöly- että vedenkestävä IP68-luokituksen mukaisesti ja se selviää jopa 30 minuuttia 1,5 metrin syvyydessä. Kestävän rakenteensa ansiosta kello toimii erinomaisesti Pohjoismaiden ilmastossa kylmyydestä, lumesta ja sateesta riippumatta.

Akku. S3 -älykellon 380 mAh akku kestää jopa 4 päivää normaalissa käytössä. Kun akun varaus laskee alle 5%, siirtyy se automaattisesti virransäästötilaan, joka estää tiettyjen toimintojen käytön ja pidentää näin akunkestoa jopa 10 tunnilla. Laite ladataan langattoman latausalustan päällä nopeasti. Saat jopa 10 tuntia käyttöaikaa vain 15 minuutin latauksella.

Kellotaulun mitat (leveys x syvyys x korkeus): 4.6 x 4.9 x 1.29 cm

Muut ominaisuudet:
– 768 MB keskusmuisti ja 4 GB tallennustilaa
– Bluetooth 4.2 ja NFC-pariliitos Samsung Pay -tuella
– Langaton lataus
– Sisäänrakennettu Wi-Fi
– Tizen OS

Tuotetunnus (SKU): 4012 Osasto:

SHOPPING CART

close