Huawei Y5 2019 Musta

Saatavuus:

Varasto loppu


79,00 

Varasto loppu

HUAWEI Y5 2019 tuo älypuhelinten loisto-ominaisuudet myös edullisemman hintaluokan puhelimiin. Iso näyttö kapeilla reunoilla on tuttu lippulaivapuhelimista, ja uudessa Y5:ssa nähdään vaikuttava 5,71” näyttö modernilla pisaralovella. Puhelimen etuosa onkin erittäin tehokkaasti hyödynnetty, sillä se on 84 prosenttisesti näyttöä. Kookas näyttö kompaktissa paketissa takaa sen, että jokapäiväinen älypuhelimen käyttö on sulavampaa. Käyttöä helpottaa myös puhelimen Silmäystävällinen tila, joka suodattaa haitallista sinistä valoa, jonka ansiosta esimerkiksi näytöltä lukeminen on miellyttävämpää. 

HUAWEI Y5 2019 on saatavilla mustana sekä ruskeana, ja sen pinta tuntuu nahalta. Uniikki pintamateriaali on myös sormenjälkiä hylkivä ja se kestää hyvin käyttöä.

Uuden Y5:n valovoimaisen 13 megapikselin sekä laajan f/1.8 aukon ansioista ikuistat kuviisi enemmän valoa. Selfievalo yhdistettynä 5 megapikselin etukameraan takaa tarkemmat yksityiskohdat huolimatta siitä, kuvaatko puhelimen taka- vai etukameralla.

Tallennustilan määrästä ei tarvitse huolehtia uuden Y5:n kohdalla: 16 Gt:n tallennustila on peruskäyttöön riittävä. Mikäli lisätilalle on tarvetta, laitteessa on peräti kolme korttipaikkaa, eli tilaa löytyy kahdelle SIM -kortille sekä muistikortille, jolla voit kasvattaa kapasiteettia jopa 512 Gt:llä. 

Suuren 3020 mAh:n akun sekä älykkään virransäästöteknologian ansiosta Y5 kestää mukana menossasi pidempään: voit esimerkiksi kuunnella musiikkia peräti 74 tuntia yhtäjaksoisesti.

Y5 20 19:ssa on nopea kasvojentunnistus, joka käynnistyy automaattisesti nostaessasi puhelimen. Kasvojentunnistus hyödyntää yli tuhatta kasvojen pistettä, jonka avulla se tunnistaa ainoastaan sinun kasvosi.

Tuotetunnus (SKU): 1898 Osasto:

SHOPPING CART

close