HUAWEI P30 PRO Käytetty, takuu 20.08.2021 asti, punainen 6/128GB

Saatavuus:

Varasto loppu


499,00 

Varasto loppu

Kuva uudesta tuotteesta

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020 HUAWEI P30 PRO

Huawein P-sarja on jo vuosia edustanut mobiilivalokuvauksen kärkeä, eikä P30 Pro tee tässä poikkeusta: se mahdollistaa useita valokuvausominaisuuksia, joita on aiemmin totuttu näkemään ainoastaan järjestelmäkameroissa. P30 Pro on varustettu vaikuttavalla Leican neloiskameralla: 40 megapikselin pääkamera, 20 megapikselin ultralaajakulmalinssi, 8 megapikselin periskooppizoom sekä täysin uusi TOF-kamera esittelevät valokuvauksen uuden ulottuvuuden.

Huawei P30 Pron kamera on hämmästyttävän valovoimainen: SuperSpectrum-sensorin ja tehokkaan valokuvausalgoritmin ansiosta kamera vangitsee huomattavasti aiempia versioita enemmän valoa; ikuistat muistot lähes pilkkopimeässä! Ultralaajakulmalinssin ansiosta saat kuvattua laajempia kokonaisuuksia, ja otat esimerkiksi huikeita ryhmäkuvia, kun koko ryhmä mahtuu samaan kuvaan. Periskooppizoomin avulla kuvaat huipputarkasti kaukaiset kohteet: jopa 10-kertaiseksi zoomatuissa kuvissa laatu säilyy alkuperäisenä. Optisen ja digitaalisen kuvanvakautuksen yhteistyö mahdollistaa vakaat kuvat ja videot myös vauhdikkaissa tilanteissa. Haastavia valokuvausolosuhteita ei todellakaan tarvitse karttaa, sillä P30 Pro on IP68-luokituksen mukaisesti vesi-ja pölytiilis. Huawei P30 Pro on todellinen superkamerapuhelin!

Uusi, neljäs kamera TOF tuo uuden ulottuvuuden kuvaukseen mittaamalla kohteiden etäisyyttä ja syvyyttä tarkasti. Tämän ansiosta esimerkiksi pehmeä taustasumennus eli bokeh on ammattimaisen viimeistelty: haluttu muotokuvauskohde pysyy tarkkana viimeistä hiussuortuvaa myöten taustan ollessa kauniin sumennettu haluamallasi intensiteetillä. Myös laitteen 32 megapikselin etukamera on vaikuttava: kamera osaa esimerkiksi automaattisesti säätää kirkkautta ja tarkkuutta myös vaikeammassa taustavalaistuksessa parhaiden selfieiden saamiseksi.

Valokuvausominaisuuksiensa lisäksi Huawei P30 Pro loistaa tyylillään: elegantti, kaareva 3D-lasirunko tyylikkäillä väreillä tekee siitä upean ja käytännöllisen asusteen. Aikaisemmista malleista tuttu revontuliväri nähdään uudistetulla tyylillä, klassinen kiiltävä musta on takuuvarma valinta, ja kimalteleva kristalli edustaa täysin uudenlaista älypuhelindesignia.

P30 Pro on varustettu Huawein johtavalla Kirin 980 –prosessorilla, massiivisella 6 Gt:n keskusmuistilla sekä 128 Gt:n tallennustilalla, joiden ansiosta laite on varsinainen voimanpesä. Tehokkuudestaan huolimatta laitteen akku kestää hämmästyttävän pitkään, ja myös sen lataaminen on todella nopeaa: vain 30 minuutin saat 70 % akkua. Voit myös ladata laitetta langattomasti, minkä lisäksi voit myös itse pelastaa kaverin pulasta antamalla virtaa hänen laitteeseensa. Voit siis ladata toista langatonta latausta tukevaa laitetta helposti asettamalla laitteet päällekkäin.

Android 9.0 -käyttöjärjestelmä sekä EMUI 9.1 -käyttöliittymä takaavat monipuolisen käytettävyyden uusimmilla ominaisuuksilla, ja tekoälyn ansiosta puhelin oppii käyttötapasi ja on turvallinen käyttää. Näytön alla oleva sormenjälkilukija toimii nopeasti ja varmasti, ja puhelimesta löytyy myös kasvojentunnistus.

 • Mitat 158 mm (pituus) x 73.4 mm (leveys) x 8,41 mm (paksuus)
 • Paino n.192 g
 • Näyttö 6.47” FHD+ OLED-näyttö.
 • Resoluutio: 2340 x 1080
 • Kamerat Etukamerat: 32 MP Takakamerat: 40 (laajakulma) + 20 MP (ultralaajakulma)+ 8 MP (teleobjektiivi) + TOF
 • Prosessori Kirin 980 -tekoälyprosessori
 • Muisti 6 Gt RAM + 128 Gt ROM (+Nano SD-muistikorttipaikka)
 • Akku 4200 mAh (tyypillinen arvo)
 • Käyttöjärjestelmä Android 9 / EMUI 9.1
 • Sormenjälkitunnistin Kyllä, näytössä
 • Kasvojentunnistus Kyllä
 • Liitäntä USB-C
 • Lataus Huawei SuperCharge-pikalataus (max 40W) sekä 15W Langaton lataus + käänteinen langaton lataus
 • Vedenkestävyys Veden-ja roiskeenkesto (IP68-luokitus)
 • Dual SIM Kyllä (nano SIM)  
Tuotetunnus (SKU): 2770 Osasto:

SHOPPING CART

close