Honor X6 älypuhelin 4/64 GB 6,5″ HD+

Saatavuus:

Varastossa


178,00 

Honor X6 älypuhelin 4/64 GB

6,5″ HD+ TFT LCD -näyttö
50+2+2 Mpx kolmoiskamerajärjestelmä
5000 mAh akku

Honor X6 -älypuhelin on varustettu edistyksellisellä teknologialla. Se tarjoaa sinulle viihdettä kaikkialla suuren 6,5 tuuman FullView-näytön, tehokkaan kahdeksanydinprosessorin ja 4 GB RAM-muistin ansiosta, joten voit pelata pelejä ja suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ongelmitta. Kolminkertainen kamerajärjestelmä 50 megapikselin pääkameralla tarjoaa kauniita kuvia ja korkean resoluution videokuvaa. Pitkäkestoinen 5000 mAh akku 10 W lataustuella pitää laitteesi luotettavasti ladattuna.

Kosketusnäyttö
Katso teräväpiirtovideoita ja pelaa pelejä helposti suurelta 6,5 tuuman TFT LCD-näytöltä. Näytössä on 1600 x 720 pikselin HD+-resoluutio, joka tarjoaa sinulle enemmän pystytilaa. FullView-näytössä on Eye-Comfort-, eBook- ja Dark-tilat monipuolista käyttöä varten.

Kamerat
Tallenna FullHD-videota ja ota kauniita kuvia Honor X6 -älypuhelimen kolmoiskamerajärjestelmällä. 50 megapikselin pääkamerassa on ƒ/1,8-aukko, ja se tarjoaa selkeitä ja yksityiskohtaisia kuvia sekä erinomaiset kuvaustulokset hämärissä valaistusolosuhteissa, joten olet aina valmis kuvaamaan olosuhteista riippumatta. Ota parempia muotokuvia 2 megapikselin syvyyskameralla ja näe asiat läheltä ja yksityiskohtaisesti 2 megapikselin makrokameran avulla. Kaikista selfie-tarpeistasi huolehtii ƒ/2.2-aukolla varustettu 5 megapikselin etukamera, joka on sijoitettu kyynelpisaran muotoiseen loveen.

Suorituskyky ja tallennustila
Puhelimessa on kahdeksanytiminen MediaTek Helio G25 -prosessori, joka tarjoaa runsaasti tehoa teräväpiirtovideoiden suoratoistoon, pelien pelaamiseen ja sosiaalisen median selaamiseen. Prosessorin tukena on 4 GB RAM-muistia, minkä ansiosta voit helposti käyttää useita eri sovelluksia samanaikaisesti. Tallenna valokuvat, videot, asiakirjat ja ladatut sovellukset laitteen 64 GB sisäiseen muistiin, jota voi laajentaa vielä 1 TB asti MicroSD-korttipaikan avulla.

Akku ja lataus
Honor X6 -älypuhelimessa on suuri 5000 mAh akku, joka tarjoaa tarpeeksi virtaa koko päiväksi. 10 W -lataustuen ansiosta voit ladata puhelimesi nopeammin, mikä tarkoittaa vähemmän odotusaikaa ja enemmän aikaa valokuvien ottamiseen, pelien pelaamiseen ja videoiden katseluun.

Muut ominaisuudet:
– Dual SIM -tuki kahdelle Nano-SIM-kortille
– Sivulle sijoitettu sormenjälkilukija
– Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi Direct -yhteys
– Bluetooth 5.1
– Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuva Magic UI 6.1 -käyttöliittymä

Tuotteella on kuluttajakäytössä 2 vuoden takuu.
Myyntipakkaus
Älypuhelin
Laturi
USB-C-kaapeli
SIM-kortin poistotyökalu
Pika-aloitusopas
TPU-suojakuori
TP-suojakalvo
Takuukortti

Tuotetunnus (SKU): 8082 Osasto:

SHOPPING CART

close