Apple iPhone 7 Plus 32GB, kulta, tehdaskunnostettu, takuu 12kk

Saatavuus:

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044


389,00 

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044

iPhone 7 Plus tarjoaa uusia näkymiä ympäröivään todellisuuteen. Puhelimessa on uudet edistykselliset kamerat, uskomaton suorituskyky, pitkä akunkesto ja roiskeenkestävä rakenne.

  • 5,5 tuuman Retina HD -näyttö
  • A10 Fusion CPU, 3D Touch
  • 12 Mpex kaksoiskamera

iPhone 7 Plus on entistä näyttävämpi kokonaisuus, joka nostaa käyttökokemuksen uusiin korkeuksiin. Yhä kehittyneemmillä ominaisuuksilla ladattu älypuhelin kätkee sisälleen huippuluokan kamerat, tehokkaan suorittimen sekä laadukkaat stereokaiuttimet. Olit sitten aloitteleva valokuvaaja, innostunut mobiilipeleistä, aktiiviliikkuja tai stailisti, iPhone 7 Plus -älypuhelimen ansiosta jaat harrastuksesi muiden kanssa.

Muotoilu: Älypuhelimessa on virtaviivainen ja yhtenäinen rakenne, joka tekee siitä pölyn- ja roiskeenkestävän. IP67 -roiskesuojattu puhelin kestää mukana päivän aktiviteeteissa tilanteesta riippumatta.

Näyttö: 5,5" Retina HD-näyttö tarjoaa terävän ja kirkkaan kuvan Full HD -resoluutiolla. Laajempi väriskaala tuottaa upeat, elokuvatasoiset sävyt. 3D Touch -tekniikan ansiosta iPhone vastaa kosketukseen hienovaraisilla napautuksilla ja tarjoaa kokonaisvaltaisemman käyttökokemuksen.

Prosessori: Kehittyneen A10 Fusion -sirun prosessorissa on uusi neliytiminen rakenne, jonka kaksi ydintä vastaa suorituskyvystä ja kaksi energiatehokkuudesta – näin voit työskennellä entistä nopeammin ja nauttia pidemmästä akunkestosta.

Takakamera: 12 megapikselin kaksoiskamera varmistaa korkealuokkaiset kuvat ja videot. Kamerassa on laajakulmaobjektiivi f/1.8 -aukolla, jonka avulla pääset lähemmäksi kuvauskohdetta ja varmistat selkeät kuvat myös heikossa valaistuksessa. Lisäksi siinä on f/2.8 -aukon teleobjektiivi. Molemmat kamerat voivat myös työskennellä yhtä aikaa. Optinen kuvanvakain vähentää liikkeeseen ja käden tärinään liittyvää epäterävyyttä.

Etukamera: Älypuhelimen etupaneeliin sijoitettu 7 megapikselin kamera takaa korkealaatuiset selfiet ja FaceTime-keskustelut Full HD -laadulla.

Äänentoisto: iPhone 7:n stereokaiuttimet tuottavat dynaamisen ja rikkaan stereoäänen, joka toistuu vahvana, riippumatta siitä kuunteletko musiikkia, katselet videoita tai soitat kaiutinpuheluita. Apple EarPod -kuulokkeissa on Lightning-liitin, joka varmistaa korkealaatuisen äänensiirron ja helpon ohjauksen. Apple Beats -kuulokkeet mahdollistavat langattoman musiikinkuuntelun (myydään erikseen).

Akku: Älypuhelimessa on pitkäkestoisessa akussa riittää virtaa koko päiväksi. Voit mm. surffata jopa 13 tuntia 4G LTE -yhteydellä ja jopa 15 tuntia Wi-Fi-yhteydellä tai käydä puhelinkeskusteluja 21 tunnin ajan sekä kuunnella musiikkia 60 tunnin ajan.

Muut ominaisuudet:

– Nopeampi 4G LTE -yhteys jopa 450 Mbps tiedonsiirrolla
– Nano-SIM -korttipaikka
– Koti-painike 3D Touch -ominaisuudella mahdollistaa puhelimen helpomman hallinnan
– 4-ledinen True Tone -salama takaa kirkkaammat kuvat
– 4K 2160p/30 fps videotallennus, Full HD 1080p/60 fps videotallennus, hidastetut HD Slow-motion 240 fps -videot
– Nopea WiFi-ac, Bluetooth 4.2 ja yhden kosketuksen NFC-pariliitos
– Lightning-liitäntä lataukseen, tiedonsiirtoon ja äänelle

Huom! Puhelin ei ole vedenkestävä, vaan suojattu roiskeita ja pölyä vastaan.

Tuotetunnus (SKU): 3747 Osasto:

SHOPPING CART

close