Apple Iphone 12 mini 64GB 5G 5.4″ 12MP+12MP, IP68

Availability:

Varastossa


829,90 

Poista

iPhone 12 mini on 5,4 tuuman tehopakkaus täynnä upeita ominaisuuksia.2 5G elokuvien lataamiseen liikkeellä ollessa ja huippulaadukkaiden videoiden striimaamiseen.1 Tyylikäs, kirkas ja kätevän kokoinen Super Retina XDR -näyttö. Ceramic Shield ja neljä kertaa parempi pudotuskestävyys.3 Uskomattomat kuvat hämärässä kaikissa kameroissa olevalla Yötilalla. Elokuvalaatuisten Dolby Vision -videoiden kuvaus, editointi ja toisto. Tehokas A14 Bionic -siru. Ja MagSafe-lisävarusteet helppoa kiinnitystä ja nopeampaa langatonta latausta varten.4 Mahtiuutisia minikoossa.

Ominaisuuksien luettelo

• 5,4 tuuman Super Retina XDR -näyttö2
• Ceramic Shield, kovempi kuin minkään älypuhelimen lasi
• 5G supernopeisiin latauksiin ja korkealaatuisiin striimeihin1
• A14 Bionic, kaikkien aikojen nopein älypuhelimen siru
• Edistyksellinen kahden kameran järjestelmä, jossa on 12 Mpix ultralaajakulma- ja laajakulmakamera; yötila, Deep Fusion, älykäs HDR 3, 4K Dolby Vision HDR -kuvaus
• 12 Mpix TrueDepth-etukamera, jossa on yötila, 4K Dolby Vision HDR -kuvaus
• Alan paras vedenpitävyysluokitus, IP685
• Tukee MagSafe-lisävarusteita helppoa kiinnitystä ja nopeampaa langatonta latausta varten4
• iOS 14, jossa on uudistetut Koti-valikon widgetit, täysin uusi Appikirjasto, appiklipit ja paljon muuta

Lakitiedot

1 Vaatii dataliittymän. 5G on saatavilla tietyillä markkinoilla ja tietyiltä operaattoreilta. Nopeudet vaihtelevat paikallisten olosuhteiden ja operaattoreiden mukaan. Lisätietoja 5G-tuesta saat operaattoriltasi tai osoitteesta apple.com/iphone/cellular.

2 Näytössä on pyöristetyt kulmat. Jos näyttö mitataan suorakaiteena, sen lävistäjä on 5,42 tuumaa. Näyttöalueen koko on pienempi.

3 Perustuu iPhone 12 minin Ceramic Shield -etulasiin verrattuna edellisen sukupolven iPhoneen.

4 Lisävarusteet myydään erikseen.

5 iPhone 12 mini on vesi- ja pölytiivis. Se on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja sen vedenpitävyysluokitus on IP68 (IEC-standardi 60529, enimmäissyvyys 6 metriä 30 minuutin ajan). Vesi- ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja. Tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttöoppaasta puhdistus- ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteusvaurioita.

Tuotetunnus (SKU): 5116 Osasto:

SHOPPING CART

close