APPLE IPHONE 11 PRO MAX 64GB Harmaa

Saatavuus:

Varasto loppu


1 278,00 

Varasto loppu

Mullistava kolmen kameran järjestelmä tuo mahtavasti uusia mahdollisuuksia mutkistamatta asioita. Ennennäkemätön edistysaskel akun kestossa. Ja ällistyttävä siru, joka satsaa täysillä koneoppimiseen ja venyttää älypuhelimen kykyjen rajoja. Tutustu ensimmäiseen iPhoneen, jonka tehot ovat ansainneet sille nimen Pro.

Pro-kamera­järjestelmä: kuvistasi tulee ennennäkemättömän hienoja
Tutustu ensimmäiseen kolmen kameran järjestelmään, jossa huipputeknologia yhdistyy iPhonen tunnettuun helppokäyttöisyyteen. Voit kuvata jopa neljä kertaa laajemman näkymän. Saat upeita kuvia hyvinkin hämärässä. Kuvaa laadukasta älypuhelinvideota ja editoi sitä saman tien tutuilla kuvanmuokkaustyökaluilla. Kuvistasi tulee ennennäkemättömän hienoja.

Käytössäsi on nelinkertainen optinen zoomausalue
iPhone 11 Prolla voit zoomata telekamerasta ulos aina ultralaajakulmakameraan saakka, joten käytössäsi on nelinkertainen optinen zoomausalue.

4K-video: kuvaa, käännä, zoomaa, valaise ja viimeistele
iPhone 11 Prolla kuvaat kauniin luonnollisia videoita, joissa on upeita yksityiskohtia ja sulavaa liikettä. Vaikuttavan laskentatehon ansiosta voit kuvata 4K-videota laajennetulla sävyalalla ja parannetulla videon­vakautuksella – 60 fps nopeudella. Voit myös olla entistä luovempi, sillä saat kuvaan neljä kertaa enemmän näkymää ja käyttöösi tehokkaat editointityökalut, joilla voit tehdä omia hauskoja kokeiluja.

Ultralaajakulmakameralla saat kuvattua neljä kertaa laajemman näkymän
Kun et saa mahdutettua kaikkea kuvaan, loitonna. Ultralaajakulmakameralla saat kuvattua neljä kertaa laajemman näkymän. Ihan kuin harppaisit reilusti taaksepäin ottamatta askeltakaan. Antaa tulla vuorijonoja, katedraaleja ja pilvenpiirtäjiä.

Yötila: hienoa tulosta huonossa valossa
Kynttiläillallinen ravintolan hämyssä tai iltakävely kuutamolla, iPhonella saat nyt ennennäkemättömiä otoksia vähäisessäkin valossa. Yötila hyödyntää älykästä ohjelmistoa ja A13 Bionic -sirua, ja kaikki tapahtuu automaattisesti. Halutessasi voit tietenkin testailla manuaalisia säätimiä, jotka tuovat esiin enemmän yksityiskohtia ja vähentävät kohinaa.

Valmiina tekemään kuvasta liikkuvaa
Kuvitellaan tilanne, jossa olet esimerkiksi ottamassa valokuvia ja näet jotain, jonka haluat saada videolle. QuickTake-toiminnon ansiosta kuvaustilaa ei tarvitse vaihtaa. Aloita videokuvaus pitämällä sormea sulkimella. Haluatko jatkaa kuvausta? Pyyhkäise oikealle. Voit myös siirtyä sarjakuvaustilaan pyyhkäisemällä vasemmalle.

Super Retina XDR: erittäin kirkas ja tarkka näyttö
Super Retina XDR -näytössä on yhden sijaan kaksi huippukirkkaustasoa, ja se myös käyttää niitä älykkäästi. Kirkkaus nousee auringossa jopa 800 nitiin, mikä sopii loistavasti kuvaamiseen ja pikaleikkaukseen, ja jopa 1200 nitiin XDR-sisältöä katsellessa. Aivan kuin iPhonessasi olisi Pro Display XDR -näyttö.

Vedenkestävä jopa 4 metriin saakka
iPhone 11 Pro on vedenkestävä jopa 4 metriin saakka 30 minuutin ajan ja pölytiivis kiitos ruostumattomasta teräksestä valmistetulle reunalle. Se myös kestää mm. kahvin, teen ja limun roiskeita.

Langaton lataus
Voit asettaa iPhone 11 Pron mille tahansa Qi-laturille.

  • Muistikapasiteetti: 64 GB
  • Mitat: 158 x 77,8 x 8,1 mm
  • Paino: 226 g
  • 6,5" Liquid Retina XDR-näyttö, 2436 x 1125
  • A13 Bionic ‑siru, kolmannen suku­polven Neural Engine
  • Kolme 12 Mpix takakameraa: ultralaajakulma, laajakulma ja tele
  • 12 Mpix TrueDepth -kamera
  • Kaksois-SIM (nano-SIM ja eSIM)
Tuotetunnus (SKU): 3038 Osasto:

SHOPPING CART

close