APPLE IPHONE 11 PRO 256GB space gray

Saatavuus:

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044


1 299,00 

0kpl, soita tai WhatsApp 062313044

Se on nimensä ansainnut
Mullistava kolmen kameran järjestelmä tuo mahtavasti uusia mahdollisuuksia mutkistamatta asioita. Ennennäkemätön edistysaskel akun kestossa. Ja ällistyttävä siru, joka satsaa täysillä koneoppimiseen ja venyttää äly­puhelimen kykyjen rajoja. Tutustu ensimmäiseen iPhoneen, jonka tehot ovat ansainneet sille nimen Pro.

Pro-kamera­järjestelmä
Tutustu ensimmäiseen kolmen kameran järjestelmään, jossa huipputekno­logia yhdistyy iPhonen tunnettuun helppokäyttöisyyteen. Voit kuvata jopa neljä kertaa laajemman näkymän. Saat upeita kuvia hyvinkin hämärässä. Kuvaa laadukkainta älypuhelinvideota ja editoi sitä saman tien tutuilla kuvanmuokkaustyökaluilla. Kuvistasi tulee ennennäkemättömän hienoja.

Ultralaajakulma – Kaikki kerralla kuvaan
Kun et saa mahdutettua kaikkea kuvaan, loitonna. Uudella ultralaajakulmakameralla saat kuvattua neljä kertaa laajemman näkymän. Ihan kuin harppaisit reilusti taaksepäin ottamatta askeltakaan. Antaa tulla vuorijonoja, katedraaleja ja pilvenpiirtäjiä.

Älykäs HDR – Juuri kun luulit ettei kuvissasi ollut enää parantamisen varaa
Seuraavan suku­polven älykäs HDR hioo kuvasi valo- ja varjoalueiden yksityiskohtia käyttämällä edistyneitä algoritmeja. Nyt se myös tunnistaa kuvassa olevat kasvot kone­oppimisen avulla ja muuttaa niiden valaistusta älykkäästi. Niinpä iPhone 11 Pro voi automaat­tisesti hioa sekä kuvauskohteen että taustan yksityiskohtia. Siihen eivät pysty edes kaikki järjestelmäkamerat. Älykäs HDR tuo kasvoille upeaa valoa ja lisää yksityiskohtia säilyttäen samalla taustan kylläisen värimaailman.

Valmiina tekemään kuvasta liikkuvaa
Kuvitellaan tilanne, jossa olet esimerkiksi ottamassa valokuvia ja näet jotain, jonka haluat saada videolle. QuickTake-toiminnon ansiosta kuvaustilaa ei tarvitse vaihtaa. Aloita video­kuvaus pitämällä sormea sulkimella. Haluatko jatkaa kuvausta? Pyyhkäise oikealle. Voit myös siirtyä sarjakuvaustilaan pyyhkäisemällä vasemmalle.

Slofie on uusi selfie
Uudella 12 Mpix TrueDepth-kameralla voit ottaa hauskoja hidastettuja selfievideoita 120 fps nopeudella tai kuvata 4K-videota 60 fps nopeudella. Ja kun haluat still-kuviisi isomman porukan, käännä vain iPhone vaaka-asentoon niin kamera loitontaa automaattisesti. Kyllä, selfietkin voivat olla Pro-tasoisia.

Super Retina XDR. Kirkkaasti omassa luokassaan
Super Retina XDR -näytössä on yhden sijaan kaksi uutta huippukirkkaustasoa, ja se myös käyttää niitä älykkäästi. Kirkkaus nousee auringossa jopa 800 nitiin, mikä sopii loistavasti kuvaamiseen ja pikaleikkaukseen, ja jopa 1200 nitiin XDR-sisältöä katsellessa. Aivan kuin iPhonessasi olisi Pro Display XDR -näyttö.

Niin edistyk­sellinen siru, ettemme itsekään pysy sen perässä
Kehitimme A13 Bionic -sirun mittatilaustyönä keskittyen koneoppimiseen koko sirun laajuudelta. Se mahdollistaa kokemukset, joita muista älypuhelimista ei yksinkertaisesti löydy. Itse asiassa sen nopeus, tehokkuus ja älykkyys ovat vuosia muita siruja edellä. Saat siis epäreilusti etumatkaa.

64-bittinen Fusion-arkkitehtuuri
Suorituskyky-ytimet käsittelevät monimutkaisempia tehtäviä kuin aiemmin ja energiatehokkuusytimet käsittelevät jokapäiväiset tehtävät. Tämä auttaa pidentämään akunkestoa merkittävästi.

Nopein älypuhelimen prosessori
Prosessorin kaksi suorituskyky-ydintä ovat jopa 20 % nopeampia ja käyttävät 30 % vähemmän energiaa. Lisäksi sen neljä energiatehok­kuus­ydin­tä ovat jopa 20 % nopeampia ja käyttävät jopa 40 % vähemmän energiaa.

Nopein älypuhelimen näytönohjain
Applen suunnittelema näytön­ohjain on jopa 20 % nopeampi ja käyttää jopa 40 % vähemmän energiaa. Se sopii täydellisesti vaativaan pelaamiseen ja uusimpiin lisätyn todellisuuden kokemuksiin.

Neural Engine – korkeamman tason koneoppimiseen
8-ytiminen, Applen suunnittelema Neural Engine on jopa 20 % nopeampi ja käyttää jopa 15 % vähemmän energiaa. Se tarjoaa perustan muun muassa kolmen kameran järjestelmälle, Face ID:lle ja lisätyn todellisuuden apeille.

Kone­oppimisen kiihdyttimet
Prosessorin kaksi uutta kone­oppimisen kiihdytintä suorittavat laskutoimituksia jopa 6 kertaa nopeammin: prosessori voi tehdä yli triljoona lasku­toimitusta sekunnissa.

Core ML 3 appien kone­oppimis-ominaisuuksia varten
Jotta kehittäjät voisivat hyödyntää A13 Bionic -sirun koneoppimisominaisuuksia, Core ML 3 ja kone­oppimisen ohjain jakavat automaat­tisesti tehtäviä prosessorille, näytönohjaimelle tai Neural Enginelle.

Voitko täsmentää? Helposti
iPhone 11 Pro on ensimmäinen älypuhelin, jossa käytetään Ultra Wideband -tekno­logiaa sijainnin havainnointiin. Applen suunnittelema uusi U1-siru käyttää Ultra Wideband -tekno­logiaa paikantaakseen muut U1-varustetut Apple-laitteet. Aivan kuin iPhone olisi saanut uuden aistin, joka tarjoaa upeita uusia mahdollisuuksia.

Yksityisyys vakiona
Kaikki iPhonessa on tehty suojelemaan yksityisyyttäsi. Face ID -data ei siirry iPhonesta eikä sitä koskaan varmuuskopioida iCloudiin tai minnekään muualle. Kartat kertoo, minne olet menossa, mutta pitää sijaintisi omana tietonaan. Jokainen lähettämäsi iMessage-viesti salataan lähettäjältä vastaanottajalle asti. Eikä siinä kaikki.  

Tuotetunnus (SKU): 3366 Osasto:

SHOPPING CART

close