APPLE IPHONE 11 64GB PUNAINEN

Saatavuus:

Varasto loppu


598,00 

Varasto loppu

  • 6,1" Retina HD LCD -näyttö
  • IP68-luokitus – veden- ja pölynkestävyys
  • 2 x 12 MP kamerajärjestelmä
  • Uskomaton 4K-video (60 fps), Slow-motion video, muotokuva-tila
  • Uusi äärimmäisen tehokas A13 Bionic siru
  • Face ID, tukee pikalatausta
  • Langaton lataus

Uuden iPhonen kaksoiskamerajärjestelmä koostuu ultralaajakulma- ja laajakulmakamerasta. Voit siis kuvata haluamallasi tavalla kuvia ja videoita. Apple iPhone 11 sisältää akun jossa riittää virtaa koko päiväksi. Entistäkin tehokkaampi siru, jonka ansiosta voit käyttää iPhoneasi juuri kuten haluat.

Uusi kaksoiskamerajärjestelmä

Käytössäsi on kaksi eri polttovälin sisältävää 12 MP:n kameraa, jotka mahdollistavat kuvaamisen juuri haluamallasi tavalla. Kuvaa upeita 4K-videoita ja hidastettua videota, vaihda kamera yötilaan ja nappaa loistavia kuvia myös hämärässä.

Upea Liquid Retina näyttö

6,1" Retina HD LCD -näyttö toistaa yksityiskohdat ja värit niin upeasti, että se saa sinut hymyilemään. Koe unohtumattomia hetkiä katsoessasi videoita, kuvia ja pelatessasi.

Maailman tehokkain älypuhelin

A13 Bionic siru on maailman tehokkain älypuhelimessa oleva suoritin. Se hyödyntää tekoälyä, sekä koneoppimista toimintojen tehostamiseen sekä parantamaan laitteen akunkestoa.

Vedenpitävyys

Paranneltu IP68-vedenkestävyysluokitus tarkoittaa, että iPhonesi ei säikähdä yllättävää sadetta eikä roiskeita.  

Lakitiedot

 

iPhone 11 on vesi- ja pölytiivis. Se on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja sen vedenpitävyysluokitus on IP68 (IEC-standardi 60529, enimmäissyvyys 2 metriä 30 minuutin ajan). Vesi- ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttöoppaasta puhdistus- ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteusvaurioita.

Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Lisätietoja osoitteessa apple.com/fi/batteries.

Näytössä on pyöristetyt kulmat. Jos näyttö mitataan suorakaiteena, iPhone 11:n näytön lävistäjä on 6,06 tuumaa. Näyttöalueen koko on pienempi.

Langattomat Qi-laturit myydään erikseen.

Tuotetunnus (SKU): 2763 Osasto: Avainsana tuotteelle

SHOPPING CART

close