Apple Ipad Air 10.5″ (2019) WiFi Hopea

Saatavuus:

Varasto loppu


579,00 

Varasto loppu

Toteuta luovuuttasi realistisissa väreissä. Uudessa iPad Air -laitteessa on 10,5 tuuman Retina-näyttö, korkealuokkainen A12 Bionic -prosessori ja Apple Pencil -tunnistus. iPad Air pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi mielikuvituksestasi totta.

Helppo kantaa mukana
iPad Air on vain 6,1 mm paksu ja painaa vain 456 g, joten sitä on helppo kantaa mukana laukussa ja käsitellä yhdellä kädellä.

Retina-näyttö
10,5 tuuman Retina-näytössä on yli 3,5 miljoonaa pikseliä, joiden ansiosta pääset nauttimaan erittäin korkealaatuisista kuvista, videoista ja sovelluksista. True Tone -teknologia säätää värit ja kirkkauden ympäristön valaistukseen sopivaksi tehden näytöllä näkyvästä kuvasta luonnollisemman. Näyttö on entistä kirkkaampi ja se tukee P3-väriprofiilia, joka mahdollistaa entistä vivahteikkaammat ja elävämmät värit. Sormenjälkiä hylkivä pinnoite pitää näytön kirkkaana ja selkeänä pitkäaikaisessa käytössä.

Apple Pencil -tuki
Teetpä muistiinpanoja tai kotitehtäviä, luonnostelet piirrosta tai valmistelet esitelmää, Apple Pencil antaa mielikuvituksellesi siivet. Näyttö tunnistaa Apple Pencil -kynän kallistuskulman ja paineen mahdollistaen erittäin tarkan piirrosjäljen, aivan kuin piirtäisit kynällä paperille. Uudistetut iWork-, Pages-, Keynote-, Numbers- ja iBook Author -sovellukset tukevat Apple Pencil -kynää.

Uusinta teknologiaa
iPad Air on varustettu A12 Bionic -sirulla, jossa on M12-liikekompressori ja Neural Engine -yksikkö, joiden ansiosta laite pyörittää sovelluksia ja mukautetun todellisuuden ympäristöjä helposti. iPad Air on tukenasi, kun teet 3D-mallinnoksia, editoit 4K-videota tai suunnittelet projekteja.

Liitännät
Kaksikaistaisen WiFi-ac-moduulin ansiosta videoiden ja muun sisällön striimaaminen ja lataaminen käy hetkessä. Bluetooth 5.0 -yhteyden ansiosta voit helposti liittää iPadin muihin laitteisiin ja lisätarvikkeisiin.

Sormenjälkitunnistus
iPadissa on Touch ID -sormenjälkitunnistus integroituna Home-näppäimeen. Tämä tekee laitteesta entistä turvallisemman. 

Katso maailmaa linssin läpi
8 megapikselin takakamera nappaa kuvat kirkkaissa ja vivahteikkaissa väreissä. Kamerassa on takavalaistu sensori, jossa on viisielementtinen linssi. Automaattitarkennus, kuvanvakain ja kasvojentunnistus auttavat tallentamaan entistä onnistuneempia kuvia. Lisäksi voit kuvata videota Full HD 1080p resoluutiolla ja leikitellä erilaisilla elementeillä AR (augmented reality) -sovelluksia käyttämällä. Etupuolen FaceTime -kamerassa on Retina-salama ja kameran avulla voit kuvata 720p HD videoita, puhua videopuheluja tai ottaa 1,2 megapikselin kuvia.

iOS 12
iOS 12 -käyttöjärjestelmä on entistä turvallisempi ja paremmin kustomoitu sinun tarpeisiisi. Se reagoi entistä nopeammin ja siinä on laajennetut turva-asetukset. Voit säätää lapsille haluamasi ruutuajan ja voit käyttää Do Not Disturb -ominaisuutta halutessasi rauhaa. Pidä hauskaa luomalla kustomoituja Memojeja.

Muut ominaisuudet
– Sisäänrakennetut stereokaiuttimet
– 3,5 mm minijakkilähto
– Jopa 10 tunnin akunkesto
– Lightning-johto lataamiseen

Myyntipakkaus sisältää
– iPad Air 10,5” (2019 malli)
– Lightning – USB -johto
– USB-virta-adapteri

Tuotetunnus (SKU): 1634 Osasto:

SHOPPING CART

close