Kategoriat

Huawei Honor 8 Lite älypuhelin Sininen

 • Kysy myymälästä
  Huawei Honor 8 Lite älypuhelin Sininen
 • 169.00€

 • Veroton: 136.29€
 • Merkki: HUAWEI
 • Tuotenumero: 6901443160952
 • Saatavuus: Kysy myymälästä
 • Ean: 6901443160952
- +

Kaunis muotoilu 
Kauniin Antelope Canyonin inspiroima Honor 8 Lite on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja innovatiivista teknologiaa. Vain 7,6 mm ohut puhelin istuu hyvin käteen ja taskuun. Pienen puhelimen suuren näytön mahdollistaa erittäin ohut reuna näytön ympärillä. 2.5D-lasi puhelimen etu- ja takapuolella tarjoaa puhelimelle ainutlaatuista Honor 8 –muotoilua ja tuottaa kauniita heijastuksia, riippuen siitä, missä kulmassa puhelinta pidät. Yhdessä harjatun teräsviimeistelyn kanssa ne tekevät Honor 8 Lite –puhelimesta oivallisen valinnan sinulle, joka haluat erittäin tyylikkään puhelimen innovatiivisesta teknologiasta luopumatta.

Nopeampi suoritin
Puhelin on varustettu tehokkaalla Kirin 655 –kahdeksanydinsuorittimella, 3 GB RAM-muistilla ja 16 GB sisäisellä muistilla. Yhdessä ne mahdollistavat moniajotoiminnon, pelien pelaamisen ja puhelimen täyttämisen musiikilla ja elokuvilla, ongelmitta. Jos tarvitset lisää tallennustilaa voit laajentaa muistia microSD-kortilla enintään 128 GB:hen asti. Älykkään oppimisjärjestelmän ansiosta Honor 8 Lite oppii tuntemaan tapasi ja käyttämäsi sovellukset, tarjotakseen sinulle oikeat resurssit joka tilanteessa. Saat nopeamman ja sujuvamman käyttökokemuksen, sovelluksesta riippumatta.

Ainutlaatuinen akunkesto 
Honor 8 Lite –puhelimessa on suuri 3000 mAh akku, 16nm-suoritin ja Smart Power 5.0 –säästötoiminto. Yhdessä ne tarjoavat jopa 93 tuntia käyttöaikaa. Smart Power seuraa jatkuvasti akun tasoa ja ehdottaa erilaisten säästötoimintojen, kuten low-power- tai super-power-tilan, aktivoimisen.

Paremmat selfie-kuvat 
Honor 8 Lite –puhelimen kuvausominaisuudet tarjoavat kirkkaammat ja terävämmät kuvat. Selfie-tilan pehmeä suodatin ja panoraamatila auttavat sinua ottamaan entistä parempia selfie-kuvia. 8 MP selfie-kamera, 77° laajakuvalinssi ja F2.0-aukko tarjoavat upeita kuvia nopeasti ja helposti.

 • Päivitetty ArcSoft-tila: Pehmeä suodatin ja päivitetty ArcSoft-tila mahdollistavat entistä upeammat selfie-kuvat tasoittamalla ihonsävyä ja säätämällä kuvaa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.
 • Useita selfie-asetuksia: Selfie-kuville on olemassa useita asetuksia, kuten panoraama- ja kauneus-tilat.
 • Plugin-toiminto: Toiminto mahdollistaa kamera-asetusten tallentamisen puhelimen muistiin ja parantaa kameraliittymää. Lataat helposti lisää esiasetuksia.

Ammattitason valokuvat 
Honor 8 Lite –puhelin on varustettu 1.25μm pikselin ja F2.2 aukon 12 MP kameralla, ja tarjoaa kirkkaammat ja laadukkaammat kuvat. Honor 8 Lite tallentaa teräviä kuvia nopeasti 0,3 sekunnissa, kiitos Phase Detection Auto Focus (PDAF) –pikatarkennuksen. Erilaiset valokuvatilat, kuten slow-shutter, vesileima, äänikuvat ja ruoka, mahdollistavat upeiden kuvien ottamisen joka tilanteessa. PDAF-pikatarkennus toimii myös videokuvaa tallennettaessa. Yhdistettynä muihin videon kuvaustiloihin ja editointiominaisuuksiin se mahdollistaa omien videoiden luomisen helposti.

 • PDAF-pikatarkennus 
 • Videon editointiominaisuus: tallenna videokuvaa ja editoi samanaikaisesti
 • Useita videon tallennustiloja: ammattilaistila / muotokuva / time-lapse / slow motion

Henkilökohtainen turvallisuusjärjestelmä päivitetyllä sormenjälkitunnistimella
Päivitetty sormenjälkitunnistin avaa Honor 8 Lite –puhelimen vain 0,3 sekunnissa. Sen itseoppiva ominaisuus oppii käytön myötä tunnistamaan sormenjälkesi ja nopeuttaa puhelimen avaamista entisestään. Honor 8 Lite –puhelimessa on salaus sirutasolla, ja se tallentaa sormenjäljet niin, että niihin ei ole pääsyä. Tämä takaa sormenjälkitunnistimelle korkeimman turvallisuuden.

Innovaatiota ja mukavuutta 
5,2” näytön Honor 8 Lite istuu käteen täydellisesti. Tulokset näkyvät näytöllä tarkkoina ja väririkkaina, kiitos 423 PPI:n 1080p resoluution, dynaamisen taustavalon ja värintoistoteknologian. Honor 8 Lite –puhelimessa on lisäksi ammattilaisten kanssa suunniteltu silmien mukavuustila. Tila vähentää merkittävästi silmille haitallista valoa ja tarjoaa mukavamman käyttökokemuksen, myös hämärässä.

EMUI 5.0 
Innovatiivinen EMUI 5.0, joka perustuu Android 7.0 –käyttöliittymään, tarjoaa aivan uuden kokemuksen. Egeanmeren sinisistä ja valkoisista sävyistä inspiraatiota hakenut, päivitetty käyttöliittymä tarjoaa nopean ja helpon pääsyn kaikkiin Honor 8 Lite –puhelimen toimintoihin  – Perustoiminnoista 90 % on kolmen askeleen päässä.

 • Mobile Clone APP: Siirrä helposti dataa vanhasta puhelimestasi uuteen Honor 8 Lite –puhelimeesi.
 • Hishare: Jaa kuvat ja tiedostot helposti yhdellä napautuksella.

Liitännät 

 • WLAN signal bridge  -toiminto tekee reitittimeen yhdistämisestä ja liittymän jakamisesta helppoa.
 • Optimoitu hotspot-liitäntä on nopeampi ja käyttää hotspotin turvallisuussertifikaattia.


NÄYTTÖ 5.2” FHD-näyttö, 1080 x 1920, 423ppi 
SUORITIN HiSilicon Kirin 655, Octa-Core (4x2.1GHz+4x1.7GHz) 
MUISTI 3 GB RAM + 16 GB ROM, MicroSD-kortti (enintään 128 GB)
KAMERA Pääkamera: 12 MP, etukamera: 8 MP 
AKKU 3000 mAh 
VERKKO 4G
WIFI 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot 
LIITÄNNÄT Bluetooth: v4.1, NFC 
KÄYTTÖLIITTYMÄ Android TM v7.0 ja EMUI 5.0 
MUUTA Sormenjälkitunnistin 

Tuotepakkaukseen sisältyy:
- 1 kpl Huawei Honor 8 Lite 
- 1 kpl 5V, 1A laturi
- 1 kpl USB-johto
- 1 kpl Pika-aloitusopas 
- 1 kpl Turvaohjeet

 

Katso myös nämä tuotteet